Preti da će sve da polupa: Luna pobesnela kada je videla šta Marko radi!

Autor:

Zadruga

01.05.2019

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani danas se pojavila na proslavi rođendana Pavla Jovanovića nakon raskida sa Markom Miljkovićem i nervnog sloma koji je nedavno imala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Hoće sve da porazbija zbog njega... Luna i Marko

Međutim, ona nije želela da se provodi, već je sedela ispred "Dubioze" i komentarisala provod ostalih zadrugara sa Anom Korać, Davidom Dragojevićem, Savom Perovićem i Banetom Čolakom. Ovom prilikom, ona je otkrila i koliko je razjarena zbog raskida s Markom za kog veruje da ju je izigrao kao i Sloba Radanović:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sve joj smeta... Luna odlučila da izađe prvi put nakon nervnog sloma...

- Smeta mi galama, i ljudi i face, i sve, sve me nervira. Dođe mi sve da polupam, tako se osećam - počela je blogerka da se jada cimerima čim je napustila hotelsku sobu, gde se sklonila na nedelju dana kako bi došla sebi posle nervnog sloma.  

- Radi ono što ti prija - savetovao ju je David Dragojević. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari tešili Đoganijevu...

- Kad vidim njega (Marka Miljkovića) kako se smeje dođe mi da uzmem bilbord i da ga nabodem u glavu kad ga vidim kako se smeje - pričala je Luna pa dodala kako su to sve glumci, uključujući i Slobu Radanovića, koji za jedan dan prestanu da je vole. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

01.05.2019 20:23

Luna ne shvata da Marko nije lutka kojoj će ona da komanduje: lezi, sedi, spavaj, trči, jedi, dodji u tuš kabinu, sad ebi, sada pauza pa opet.

Odgovori 25 1
psihijatar

01.05.2019 22:47

Razmažena, umišljena ''zvezda'' misli da je bitna, a nebitna je kao...lanjski sneg... A i ovaj umišljeni, prepotentni nadobudni grejač bazena sa šerpicom...ahahhahahahahaha

Odgovori 16 3
Sto dalje

02.05.2019 00:53

Marku Luna nije ni trebala, ugled mu je srozan posle nje, a dobro je znao ko je ona - razmazeni maniputator i folirant. Ajde mozda se i nadao da je normalna, da ce veza uspeti, ali dobro je da je progledao. I ne treba da se miri, jer ona posle 3 meseca ima nervni slom, pa posle 6 meseci zabavljanja bi imala infarkt. Tako da Marko to ti ne treba u zivotu, treba ti zrela osoba sa kojom ce moci da stvaras porodicu i bez histerije da podizes decu.

Odgovori 19 0