(VIDEO) Zorica zapretila Davidu: Prvi put kad se pojavi u Ivanjici, ima da dobije batine

Autor: Republika

Zadruga

03.05.2019

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković i Toma Panić sedeli su i komentarisali sinoćna dešavanja. Kako je već poznato, Zorica je imala žestoke rasprave sa Davidom Dragojevićem, te mu je sada uputila poruku upozorenja ukoliko bude otišao u rodno mesto sadašnje devojke Ane Korać.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Tomi prepričavala svađu sa Davidom Dragojevićem

- Samo jedan telefon da okrenem, prvi put kad se pojavi u Ivanjici, ima da dobije batine. Onako ćuške, neće da dobije mnogo. Pola Ivanjice je moje, on će da mi priča. A šta da biješ? Kao da mi je dete. Zašto ljudi lažu, treba da kaže, j*bao se i zdravo. I Zlata sinoć puče na Miću i mene - zapretila je Zorica.

Potom su Zorica i Toma pokrenuli temu oko Zlate Đurković, koja je imala sukob sa Majom Marinković oko Lune Đogani, kojoj je pevačica posvetila pesmu pre ulaska u rijaliti ,"Zadruga 2".

 

 

- Ja nisam dobio priliku da kažem o Zlati. Ja ne shvatam, ti se prvo družiš sa Majom, znači ti nisi fer prema njoj (Luni), ne druži se sa Lunom. Ona sa Lunom nije provela dva minuta - osvrnuo se Toma.

Markovićeva se složila sa Tomom oko svega što je izjavio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

03.05.2019 13:02

Izbacite sve koji prete prebijanjem napolju. Mafijaši nam ne trebaju.

Odgovori 15 0
Jeca

03.05.2019 14:29

Baba Zorica mafijašica.