Udarala me po licu i vikala da sam ku*va: Šokantna ispovest Matorine bivše devojke!

Autor: alo.rs

Zadruga

03.05.2019

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora nasrnula je na svoju devojku Sanju Stanković, a onda hladnokrvno otkrila da je tukla svaku ženu sa kojom je bila.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja i Matora...

Jedan dnevni list je stupio u kontakt s njenom bivšom devojkom A. S. (24), koja je potvrdila da Matora ima lošu narav i otkrila da je pre nekoliko godina od Tomićeve takođe trpela fizičko nasilje.

Kako kaže devojka, posle nekoliko nedelja veze s Matorom, počele su prve ozbiljnije svađe, posle kojih je završila u modricama.

- Kada sam počela vezu sa Jovanom, imala sam 18 godina i polako sam se navikavala na činjenicu da volim i žene. Prvih desetak dana veze ona je bila predivna. Vodila me je na večere, pazila na mene i osećala sam se kao princeza. Ipak, zbog jednog mog izlaska s drugaricom došlo je do užasne svađe posle koje me je presrela ispred stana i krenula da me vuče i gura - priča devojka i objašnjava da je posle prvog fizičkog okršaja postajalo sve gore. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pokazala agresivno ponašanje i u rijalitiju...

- Pošto mi je veza s njom bila prva veza sa devojkom, naivno sam prešla preko toga što me je te noći gurnula u zid nekoliko puta i stezala mi ruku. Nisam to gledala kao nešto ozbiljno i njeno ponašanje pripisala sam alkoholu. Mislila sam da to što je bolesno ljubomorna znači da je zaljubljena, ali mi je posle samo nekoliko dana u jednoj beogradskoj kafani nanela povrede po licu zbog muškarca koji mi je prišao - navodi A. S. i detaljnije objašnjava šta se

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Na svoju devojku Sanju je par puta nasrnula...

kobne noći kada je stavila tačku na vezu s Jovanom.

- Dok sam sedela u kafani, prišao mi je neki dečko i pitao me je kako se zovem i da li želim piće. Naravno, rekla sam da sam u vezi, nasmejala sam se i zahvalila mu. Dok sam se okrenula ka stolu da vidim gde je Jovana, ona se već uveliko zaletela na mene, uhvatila me je za vrat i pred svima me nazivala ku*vetinom. Pokušala sam da se odbranim, ali me je iz sve snage držala za vilicu i vukla mi glavu. Nekoliko puta me je udarila po licu. Nikada pre nisam osetila takav bol - priča A. S. koja je po povratku u stan videla da joj je celo lice u modricama.

- Matoru su njeni prijatelji odvojili od mene. U suzama sam izašla iz kafane i ušla u prvi taksi. Vrištala sam sve vreme od šoka i bola, a po ulasku u stan, videla da mi je celo lice u modricama. Sledeći dan sam promenila broj i preko prijatelja sam joj poručila da ću je, ako mi ikad više priđe, prijaviti policiji. Posle nekoliko dana, poslala mi je poruku izvinjenja na Fejsu, na koju nisam odgovorila. Sretale smo se u kraju, ali bih samo prošla pored nje. Vidim da je udarila i sadašnju devojku u rijalitiju i plašim se da će ona na kraju i ubiti nekog - kaže Matorina bivša devojka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ceca

03.05.2019 18:41

Matora samo skače da se potuče sa nekim. Ja sam mislila da glumi. Najlakše joj da tuče svoju devojku jer joj je ona najbliža.

Odgovori 15 0
Mišo

03.05.2019 19:06

Ko bi rekao da je Matora zaista matori nasilnik. A pravila se tako fina i umilna.