Ne sme da kleči pred njim: Markova sestra iskreno o Luni Đogani!

Autor: blic.rs, Republika

Zadruga

04.05.2019

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Miljković, sestra Marka Miljkovića oglasila se i otkrila šta misli o rijaliti učesnicama koje redovno napadaju njenog brata.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko su započeli vezu u rijalitiju...

Ona smatra da je sve to rijaliti, kao i da Marka sa tim mora da se nosi, ali da je srećna što njen brat nije nasrnuo ni na jednu ženu. Markovoj sestri je na drugoj strani veoma drago što je Luna stala u Markovu zaštitu.

- Tako i treba, voli ga i trebalo bi da ga štiti. Što i čini. Treba da bude oštrija nego što jeste, ali kad ima razloga - ističe Maja.

Ona otkriva da želi sreću Luni i Marku u ljubavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja smatra da Luna ne treba da se ponižava...

- Marko je iskren prema Luni , kao i prema svima u Zadruzi. Ona bi trebalo da prihvati njegove kritike i da pokuša da se promeni ne samo zbog veze sa mojim bratom, nego zbog nje same. Ona je fizički i psihički po Markovom ukusu, ali mora da bude mnogo pronicljivija i da nauči da čita između redova. Njena greška je što je do te mere dobra i iskrena da sama sebi nanosi štetu. Luna ne sme toliko da bude naivna i da veruje ljudima. Mora da se očeliči. Ne sme da kleči ni pred kim pa ni pred mojim bratom, ko to voli? izričita je sestra Marka Miljkovića.

Maja je na kraju ocenila Markova osećanja prema Luni.

- Vidim da je Marko zaljubljen i da je lud za Lunom, kako nikad nije bio ni za jednom drugom devojkom. Hoće da je promeni da bi imali bolji i lepši odnos. Tera je da se odgovorno i odraslo ponaša. To je dobro i za nju kao pojedinca - zaključila je Markova sestra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Veličko

04.05.2019 08:39

Sestro, kraljice, svaka ti čast za izjavu. Tačno si ih pročitala i dala ima savete. Bilo bi dobro da mogu ovo da pročitaju, da drže u džepu i da svakog dana čitaju.

Odgovori 20 3
Tamara

04.05.2019 17:16

BRAVO ZA SESTRU. Ja imam brata i divno je sto je to sve ispricala. Sad vise dosta lazi. Sto ste ljubomorni, sto bi rekla Stanija!

Odgovori 10 2
Mima

04.05.2019 22:35

Mudro zboris!Dopada mi se...