Isplivala šok prepiska Stanije i Marka: Lepotice, dolazim kod tebe u Novi Sad ili još bolje u stan!

Autor: Svet.rs

Zadruga

04.05.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković je i tokom veze sa Lunom, a i u toku raskida, pokazivao interesovanje za Staniju Dobrojević, što je primećivala i Luna, pa je upravo baš Stanija bila razlog svađa između ovo dvoje ljubavnika.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic/instagram.com/marko.miljkovic
Muvao je pred Zadrugu...

Ono što je interesantno i što Luna ne zna, da je Marko odavno zagrejan za Staniju i da joj je slao poruke pred ulazak u rijaliti.

- Marku se oduveka sviđala Stanija, intirgantna mu je i veoma lepa. Stalno ju je jurio kada je saznao da će zajedno ući u rijaliti, bio je oduševljen, pričao je da će nju smuvati na početku i da će ta veza opstati do finala i da će ljubav pobediti. Hteo je da budu zajedno i pre rijalitija jer mu se zaist sviđa, a nijednom nije spomenuo Lunu, konstatno je pričao samo o Staniji i salo joj poruke. Ali kada ga je ona iskulirala okrenuo se Luni - objašnjava izvor.

U porukama koje je Marko slao Staniji a u čiji posed je došao jedan tabloidni list Miljković Dobrojevićki traži da se vide, slao joj je svoje selfije i komentarisao devojke koje ulaze u Zadrugu kako joj nisu ni do kolena. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna mu bila druga opcija...

- Stanijaaaa gde si ti, kada si stigla u Srbiju, mogli bi se videti čuo sam da ulaziš u zadrugu pa malo da se družimo.

Stanija je ostala nema na ovu poruku ali je Miljković nastavio:

- Zašto mi ne odgovaraš lepotice, vidim da su ti stigle poruke. Mogli bi večeras u grad da izađemo da se družimo malo doći ću kod tebe u Novi Sad ili još bolje u stan. 

Stanija mu je tada kratko odgovorila da je ne uznemirava.

- Šta ti je nije valjda da si zauzeta i da ćeš ući u rijaliti kao zauzeta. Znaš da si ti jedina devojka koja mi se sviđa. Ako je tačno da ulaze sve ove što se provlače po novinama a kao neke ribe pa tebi nisu ni do kolena. Ako se predomisliš dolazim u NS. Ljubim te! - uporan je bio Marko 

- Hvala na komplimentu, ali nisam zainteresovana - odgovorila mu je Stanija 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duška

04.05.2019 11:26

Stanija je vrlo lepa i zgodna devojka. Mnogi joj šalju slične poruke. Nije zabranjeno.

Odgovori 12 4
tamara

05.05.2019 10:13

Sumnjivo....obicno se vidi prepiska?! Iako jeste bila, pa sta. To je bilo pre Lune. Nece Luna uopse na to reagovati. Samo ne verujem da Stanija do sada to ne bi rekla, sobzirom da je vredjao da je devojka samo za sex?!