Tvoj Tomović je hteo da me je*e: Aleksandra sasula Staniji istinu!

Autor:

Zadruga

04.05.2019

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa Stanije Dobrojević sa Aleksandrom Subotić i Ljubom Pantović danas je trajala nekoliko sati, a svaka je iznela po neku šokantnu tajnu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Subotićeva tvrdila da joj je Vladimir slao poruke...

Nakon što je Dobrojevićeva isprozivala Subotićevu i Pantovićevu, Aleksandra je otkrila da joj je bivši Stanijin dečko slao poruke. Ovo je popularnu straletu iznerviralo, pa je pozvala Vladimira Tomovića da se oglasi:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pobesnela...Stanija

- Što te ovaj p*čkopaćenik odj*bao? - dobacila je Stanija, aludirajući na to što je David Dragojević ostavio Subotićevu.

Aleksandra joj nije ostala dužna, pa je otkrila nešto što mnogi nisu znali, a to je da je navodno Stanijin bivši dečko Vladimir Tomović pokušavao da zavede Subotićevu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Njoj je Vladimir slao poruke... Aleksandra

- Tvoj p*kopaćenik je mene hteo da j*be, a tebe je odj*bao. Tomović! Meni je njen momak slao poruke, zna i David, znaju svi. Pitaj Davida - rekla je Aleksandra.

- Tomović neka se oglasi da li bi je j*bao, ne bi te ni David j*bao. Mogu da vas kupim celu familiju sa sve gaćama - urlala je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mili

04.05.2019 20:15

Najveći lažov u Zadruzi je Aleksandra. Ne samo da laže i izvrće činjenice, već ima i bujnu maštu pa izmišlja dogadjaje koji se nisu desili.

Odgovori 11 0