Novi porno skandal trese Srbiju: Čabarkapa se slikao u toku se*sa sa ovom zadrugarkom?!

Autor:

Zadruga

06.05.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom "Igre istine", pokrenuta je priča o starim vremenima u kojima je Aleks stupila u vezu sa majčinim dečkom i sa njim potom dobila i dete.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba i Aleksandra...

Majka i ćerka iznosile su svoje verzije priče i različite detalje, ali u jednom trenutku u priču je upletena i Stanija Dobrojević. Aleks joj je rekla da je Čabarkapa izjavio da je bio i sa njom.

- On je davao izjave da je bio sa tobom i da ima slike vašeg seksa! - rekla je Aleks, što je izazvalo burnu reakciju Stanije Dobrojević, koja je, u histeriji, tražila od produkcije čak i hitan ulazak Čabarkape u rijaliti.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Aleksandar Čabarkapa...

- Pozivam Čabarkapu da se javi! - vikala je ona popevši se na klupu, i nastavila: - Pošto j*bane i odj*bane mama i ćerka hoće da me upletu u njihovu priču! Ja pored Čabarkape u životu prošla nisam! Molim Čabarkapu da se javi i da da izjavu! Čista sam kao suza! Nek' se oglasi i njegova žena! Ako postoje slike, neka se puste u javnost! Produkcijo, uvedite Čabarkapu, da raskrinkamo ovu lakrdiju! - vikala je Stanija.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Stanija Doborojević...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mišo

06.05.2019 11:22

Svi se poznaju kao da su iz Cicilnog parka kod Ekonomskog.

Odgovori 26 0
Neko Iz Mase

06.05.2019 11:27

Devojka koja je rodila dete s maminim dečkom, devojka koja je glumila lažnu trudnoću - je zasigurno spremna da izmisli svaku priču kojom bi pokušala da opere sebe.

Odgovori 31 4
Nenad

06.05.2019 11:58

Bliži se kraj a mi polako svodimo račune.Po priči,gospodin Č.je bio u šemi i sa trećom učesnicom rijalitija.Toma će postato ponovo otac i prvi put jedan kinez i malo Srpče biće biološka braća.Crni Đorđe ne zna kada se razveo od za sadea jedine supruge,ali pamti kada mu je preprodala bager.Ljuba ne kupuje poklončiće unuci jer je podseća na promašenu ljubav.Sanja će dobiti izgleda stan od ljubavnice,a Luna može da živi u Brusu.David je konačno izrekao jednu jedinu istinu a to je da je vgelikalažovčina.M arko više ne gleda Maju kako je ne bi pomuzao novim loncem mleka..Miljana i dalje misli da je dobila ka kocki,a njena majka je i dalje Zolu posmatrala kao ljubavnog pripravnika.Jedino nam nije jasna Dušica.Niko ne zna da li je ona voditeljica ili je rijaliti učesnica.

Odgovori 29 0
Dera

06.05.2019 12:35

@Nenad - Sve tačno Nenad napisao. Bravo Nenade! Samo jednu grešku stalno ponavlja. Posle tačke (.) dolazi razmak. Srećno!

Odgovori 22 0