Bivši dečko Ane Korać otkrio prljavu istinu o Mini Vrbaški: Evo koliko je naplaćivala se*s, a kome se davala za džabe!

Autor: Informer.rs

Zadruga

08.05.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Ane Korać Filip Mijatov tvrdi da je Mina Vrbaški naplaćivala seks 70 evra, a da je sa fudbalerima spavala za džabe! Starleta iz Inđije nedavno je u "Zadruzi" priznala da se kao maloletnica bavila prostitucijom u periodu dok je živela sa Koraćevom.

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Mina Vrbaški...

Vrbaški nije želela da priča o svojim klijentima, ali je zato Anin nekadašnji izabranik izneo sve pikantne detalje.

- Mina je počela da radi preko oglasa i u početku je živela sa tri ili četiri devojke u stanu. Kasnije je počela da naplaćuje 70 evra za pola sata, s tim što je polovinu davala makrou. Zarađeni novac je trošila uglavnom na garderobu - otkriva Mijatov i dodaje da je u nekim situacijama radila i za džabe:

- Ona nije namazana, zbog toga nije uzimala više para. Retko kada je radila van granica Srbije. Išla je povremeno kod nekih poznatih fudbalera, ali njima nije naplaćivala seks. Dok se sve to dešavalo, živela je sa mojom bivšom devojkom Anom.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ, Republika
Nekada su živele zajedno, Mina i Ana...

Mijatov je objasnio kako funkcioniše svet eskort dama.

- Elitna prostitucija je ozbiljan kriminal o kome se uglavnom ne priča javno. U Srbiji neke devojke rade same, preko prijatelja, a neke posredstvom makroa. Dan u Beogradu sa devojkom je 1.000 evra, sat se kreće od 150 do 500 evra. Izvan Srbije prostitutke ne idu ako su plaćene ispod 2.000 evra, dok u Monte Karlo putuju za honorar od 10.000 evra - priča Filip i objašnjava kako prostitutke dolaze do mušterija:

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov
Filip Mijatov...

- Da bi koristio njihove usluge, moraš da znaš nekoga iz tih krugova, da poznate devojke ne bi bile javno raskrinkane. I reklama ide isključivo preko poznanika. Često se desi da te poznate elitne prostitutke "nameštaju" mušterije, budu sa njima, onda ih preko snimaka seksa ucenjuju i traže reket. Jeftinije prostitutke rade preko interneta, a one elitnije idu preko kluba. U klubu je makro sa pet devojaka, onda dolazi do upoznavanja devojaka sa strancima i kada počne muvanje, devojka kaže: "Možemo da se upoznamo, ali to košta 200 evra" - ističe naš sagovornik.

On objašnjava da se situacija u svetu elitne prostitucije zakuvala od kada je uhapšen Mihailo Maksimović, za koga su radile Mimi Oro i Sanja Stanković:

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Uhapšeni makro, Mihajlo Maksimović...

- Sada kada je pao glavni makro, počela je borba za tržište, jer se tu vrte ozbiljne pare. Devojke se same nude da rade jer je reč o bogatoj klijenteli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mišo

08.05.2019 21:54

Preterivanje sa cenama. Ovo više liči na reklamu. Cene su desetostruko uvećane.

Odgovori 23 0
Zec

09.05.2019 08:28

Dosta je njima i 5 evra. Skupi se tu 5 po 5 do 75.

Odgovori 17 0
Dera

09.05.2019 10:43

I ja sam fudbaler amater. Kada se završava Zadruga?

MladenBg

26.05.2019 07:25

Ni mladje osobe, ni pokvarenije nisam video!Sta ce biti kada napuni 50%. Verovatno neka Madam!