Terao si Lazara da me je*e: Nadežda poludela zbog Tome, nudio je Jeremiću!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić je urlala na bivšeg dečka Tomu Panića, koji je pokušavao da nagovori Lazara Jeremića da je zavede i da ima seks sa njom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda i Toma...

Tokom porodične slave Aleksandre Subotić ona je primetila da se dva zadrugara nešto dogovaraju, šapuću i gledaju u njenom smeru. Onda je histerično osula paljbu po Paniću.

- Kako te nije sramota da mi ti nameštaš nešto sa Lazarom, a sa tobom sam imala to što sam imala? Rekla sam mu da oladi od mene. Poenta priče je da si ga ti naložio da mi priđe i odvede me u krevet. Nameštaš mi Lazara da me je*e. Ako si navikao da drugarice tvoje prebacuje sa ku*ca na ku*ac, ja to ne radim. I da sam se ljubila, šta tebe boli ku*ac - urlala je Biljićka, dok joj se Toma pravdao:

Biljićeva: Ako si navikao da tvoje drugarice prebacuje sa ku*ca na ku*ac, ja to ne radim

- Dobro, zezao sam se, šta ti je. On je jednom prilikom pitao sve nas da li treba da bude sa Nadeždom. Sve sam slušao, nisam bio ljubomoran, što se sad ti toliko buniš zbog toga.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Imali seks u Zadruzi...

- Ceo život se borim, crnčim, i ti meni ovde da Lazara nabacuješ. Glup si kao noć. Ne možeš od mene da praviš majmuna. Neću to da dozvolim nikome - odgovorila je Nadežda.

Nakon žučne rasprave, Nadežda je popustila i pomirila se sa Panićem, te su oboje završili u krevetu, gde su imali vrelu akciju pod jorgan planinom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kokan

10.05.2019 07:56

Koje su to razlike u raspoloženju. Svađa pa intimni odnosi.