Nadežda otkrila gde su Suzana i Miki imali se*s: Plakala sam joj na ramenu, a čim sam izašla sela mu je na ku**c!

Autor:

Zadruga

11.05.2019

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić definitivno je besna zbog veze Suzane Perović i Mikija Đuričića i to je ispoljila tek sada otkrivši i gde su zadrugari imali se*sualne odnose!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Odlučila da ispriča sve... Nadežda Biljić

Biljićeva je sinoć za crnim stolom odlučila da sve iznese na videlo i vidno uznemirena počela da priča o odnosima Suzane i Mikija:

- Prvi su imali u donjem kupatilu, drugi je bio u garderoberu gde ja držim stvari kod vrata gde kamera ne dopire. Ja sam ta koja je plakala toj ženi na ramenu, a ona je njemu sela na ku*ac tri dana pošto sam ja izašla odavde. Ja sam ovde najveća ku*vetina. Je*ao me nije samo onaj ko me nije pitao - počela je Nadežda, a onda dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nadeždi pukao film...

- Što se tiče veze Suzane i Mikija to je takva lakrdija. Ja sam napolju prošla katastrofu zbog njihove veze. Ja sam se sa tim čovekom je*ala na Uskrs i ja sam ustala i rekla. Mene kad su pitali ja sam rekla da sam imala seks sa Tomom i sa Banetom. Šta je teško to reći? Kakve tajne, kakvi ku*ci? Ovde se šetaju golih gu*ica, pi*ke im vire. Ja ću ovde sve da priznam, pa makar bila i najveća ku*va. Muka mi je više da ovo slušam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

11.05.2019 20:08

I Nadežda je u rijalitiju i kada je izašla sedela na nekoliko k......