Marko vara Lunu sa Miljaninom dadiljom: Miljković se zaljubio u atraktivnu brinetu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković uspeo je da ubedi Lunu da ga jedino ona zanima i da ne gleda nijednu devojku u "Zadruzi 2". Međutim, Miljković je pikirao osobu koja boravi u Imaginarijumu, ali nije učesnik rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, Marko se zaljubio u dadilju, koja čuva sina Miljane Kulić malenog Željka u "Zadruzi".

Kako izvor blizak produkciji navodi, Miljković na sve načine pokušava da osvoji dadilju Miljaninog sina Željka, koja odnedavno često boravi u Beloj kući kako bi pazila na Kulićkinog naslednika. Marko je bacio oko na zgodnu brinetu koja vodi računa o malom Željku i to čim ju je ugledao. Zbog toga često odlazi u deo kuće gde boravi mališan kako bi bio blizu dadilje.

Dadilja se poverila Miljani kako Marko dolazi i deli joj komplimente, kao i da je bilo nečega između njih

- Marka je dadilja opčinila čim ju je video. Bio je oduševljen njenim izgledom, a i ponašanjem. Kako bi joj bio blizu i kako bi je bolje upoznao, često je odlazio kod Željka pod izgovorom da želi da ga vidi. U stvari, radi se samo o zbližavanju sa devojkom koja pazi mališana - govori izvor blizak produkciji i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock
Miljanina dadilja se upetljala sa Markom...

- U početku niko nije mario za to što Marko odlazi u deo gde je dečak, ali posle su svi počeli da se pitaju odakle toliko interesovanje za druženje sa detetom, a celu misteriju razotkrila je upravo dadilja, koja se poverila Miljani kako Marko dolazi i deli joj komplimente, kao i da je bilo nečega između njih - završava priču izvor.

Dadilji pozlilo, kamere snimile da je atraktivna

Dadilja koja čuva malog Željka požalila se juče Mariji Kuljić kako se ne oseća dobro, te je insistirala da se čuje sa porodicom. Naime, Željkova baka obratila se produkciji sa željom da omoguće dadilji da pozove porodicu, a samo par trenutaka ranije dadilju su snimile kamere i tom prilikom je otkriveno da je devojka koja čuva malog Željka atraktivna, lepa i vitke građe, te da neodoljivo podseća na Lunu.

Kako dalje saznajemo, Miljana je odmah nakon razgovora sa dadiljom otišla kod Marka i zapretila mu da će sve ispričati Luni ukoliko nastavi da dolazi kod njenog sina, kog koristi kao paravan da muva devojke.

Prema tvrdnjama upućenih, Miljković je proredio odlaske u poseban deo "Zadruge", gde boravi mali Željko, ali od dadilje ne odustaje. Kada je ugleda na kapiji, uvek joj potrči u susret i lepo je pozdravi, nasmeje joj se i pošalje poljubac. Devojka mu za sada ne odgovara na ove znake udvaranja iz straha da ne ostane bez posla, ali joj i te kako imponuje Markova privrženost i pažnja. Ostaje samo da se vidi kako će Luna reagovati kada sazna šta joj dečko radi iza leđa.

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

Već raskidali zbog Markove prevare

Marko i Luna su nedavno prekinuli vezu zbog toga što ga je Luna optužila kako je odmeravao Maju Marinković i Staniju Dobrojević. Đoganijeva je dečku tada zamerila to što je na njene oči flertovao sa drugom ukućankama, što je on okarakterisao kao bolesno i pravdao se kako je to sve izmišljotina. Da je Luna dobro primetila, potvrdila je čak i Maja, koja je rekla kako Miljković koristi svaki slobodan trenutak da joj pošalje tajni znak i da joj se udvara, što je Lunu dovelo do nervnog sloma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dera

14.05.2019 11:12

Luna se ne razdvaja od Marka. Nema od toga ništa.

Odgovori 10 0
Jelena

18.05.2019 18:27

I onda je mrmot uvio cokoladu !