Ti ne znaš kog si pola od 14. godine: Bora otkrio Brendonovu tajnu, pa mu polomio naočare!

Autor:

Zadruga

15.05.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa zbog neispunjenog zadatka danas je izbila između Bore Santane i Branislava Radonića Brendona, a zbog brutalnosti ove rasprave reagovalo je i obezbeđenje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bora i Brendon...

Sve je počelo jer je Bora bio kivan na Branislava Radonića Brendona jer je on sporo duvao balone i njegovom krivicom je muški deo zadrugara izgubio u današnjem izazovu Velikog šefa. Tokom dana, Bora je provocirao Brendona zbog ovoga, a on mu je uzvratio žestokim uvredama. 

- Tražiš gledanost preko mene. Džibrano, je l' ti stalo do kadra? Džukelo odj*ebi od mene. Tražiš kadar - vikao je Brendon.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora ga uništio...

Videćeš šta ću da ti uradim. Videćeš šta je kadar - uzvratio mu je Bora. 

- Šta je poenta tvog postojanja? Šta, povređen si što si dobio smanjenje honorara zbog Karađorđa. Globoderu ne možeš da me uvrediš. Šta hoćeš, gmizavcu neuredni - nastavljao je Brendon.  

- Toma Panić se umešao u njihovu raspravu i sklonio Boru od Brendona kako ne bi ušli u veći konflikt, a onda je Brendon nastavio da ga vređa. 

- Bacaš mi hranu, pederašu, ne možeš da me uvrediš. Nađi stub i kamen pa se njima obraćaj. Ti nisi imao s*ks dve godine, neće te nijedna devojka - vređao je Brendon Boru. 

- Od 14. godine ti ne znaš koji si pol. Uništile su te uspomene - uzvratio mu je Santana. 

Bora je otišao u sobu kako bi mu bacio kafu i uništio garderobu, a za njim je krenuo i Brendon. Obezbeđenje se brzinom munje stvorilo u spavaćoj sobi i držalo situaciju pod kontrolom.  

Iz revolta Bora je polomio Brendonu naočare i njih dvojica su nastavili sa verbalnim obračunom.

- Ti si se bre izobličio, ti si ono dete za zecom u ruci i pikinezerom - rekao je Bora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Isprozivao Brendona... Bora

- Ti si bre iskompleksirana osoba. Ti ćeš da mi nabaviš naočare! Što si mi slomio naočare? - upitao je Radonić Santanu.

- Ti si iskalio bes na meni. Ti si šiljkuran, malo dete sa zecom u ruci. Bio si lepo dete, znači nezadovoljan si sobom - provocirao je Bora Brendona.

- Uništio si mi ličnu stvar, uništavaćemo lične stvari jedno drugom do kraja rijalitija, ako produkcija ne reaguje. Bedan si, hoćeš kadar preko mene - uzvratio je Brendon Bori.

- Bedo raspala, željan si ljubavi i pažnje. Muvao si Maju po celom rijaltiju. Ja ne živim od uspomena, već od sadašnjosti. Seksualno isfrustrirana osobo! - nastavljao je Brendon da mu uzvraća žestokim uvredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

15.05.2019 17:54

Bora je ponovo počeo da pokazuje svoju pokvarenost i zlobu.