Zola bacio kolica Miljanine bebe, a koristio je i travu: Šokantne izjave Marije Kulić tresu Srbiju!

Autor:

Zadruga

15.05.2019

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka rijaliti učesnice Miljane Kulić, Marija uznemirila je javnost izjavama da je njen zet pokazao nasilničko ponašanje tokom boravka van rijalitijha prema njenom unuku Željku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana plakala dok je slušala majku...

Marija je tokom gostovanja u radio "Amneziji" ispričala šta se događalo kada su Miljana i Zola napustili "Zadrugu 2" i svojim izjavama iznenadila sve:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zola je samo nemo sedeo i slušao Mariju...

- Pravo lice je pokazao kada su izašli. Lift nije radio u zgradi, on je bacio kolica i ljuljašku, kad je meni to Miljana rekla ja sam htela da ga išutiram. Nije brinuo o detetu, mnogo me je razočarao. Trebali su da krenu kod nas, on je u naletu besa bacio kolica i bacio ljuljašku, onu ležaljku u kojoj pije mleko dete - pričala je Marija kroz suze pa dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana preplakala dok je Marija gostovala u radio "Amneziji"...

- On konzumira travu, i to mnogo. To se dokazalo i kada je on izašao. Kada je dobio telefon, on je počeo da kuka, traži i moli za travu. On ne može bez toga. On je dete bez oca, njega čuva samohrana majka. Miljana je sažaljive prirode, a to nije dobro za nju. Kada sam ušla ovde u "Zadrugu", ja sam rekla da je Zola David broj 2, on je koristio Aleksandru, tako je i Zola Miljanu. Ostavio je jer je znao da ona posle rijalitija neće izaći sama, zato je on njoj govorio da želi da žive zajedno - pričala je AMrija, a njenu ispvest slušali su i Miljana i Zola. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

15.05.2019 19:22

Baciti dečja kolica i ljuljašku je veliki greh.