Šokantno otkriće: Zbog Stanije i njene mame otac i sin završili na sudu!

Autor:

Zadruga

16.05.2019

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i njena porodica glavni su uzrok što su na sudu završili otac i sin. Reč je o Jovanu i Aleksandru Adnađeviću iz Rume.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic, slavicadobrojevic
Slavica i Stanija Dobrojević

Poznata i bogata vojvođanska porodica Adnađević bavi se veterinarskim uslugama, a u vlasništvu Aleksandrovog oca Jovana nalazi se nekoliko veterinarskih stanica u kojima gotovo svaki Rumljanin leči svoje životinje.

Do pre godinu dana Aleksandar, koji je završio Farmaceutski fakultet, radio je kod tate, ali je očeva nova partnerka Slavica Dobrojević, majka učesnice "Farme" Stanije Dobrojević, učinila sve da on ostane bez posla da bi na njegovo mesto zaposlila svog sina Sanija!


Aleksandar Adnađević otkriva da je sa ocem prekinuo svaki kontakt kad mu je dao otkaz u porodičnoj firmi i da sada radi u piceriji.
Foto: youtube.com
Slavica Dobrojević

Tenzija je bila toliko velika da je sa svojom majkom odlučio da o svemu progovori za medije.


- Kad smo mama i ja izneli u javnost da nam je Stanijina majka rasturila porodicu, tužili su nas i Dobrojevići i moj otac. Stanija nas je optužila da smo joj narušili ugled, a moj otac potražuje materijalnu nadoknadu od moje majke. Mene je kaznio tako što mi je nakon toga dao otkaz i na moje mesto zaposlio Stanijinog brata Sanija. Ja s fakultetskom diplomom sada radim kao raznosač pica, dok mu tuđe dete radi u firmi - ogorčeno priča Adnađević.

Sa ocem je početkom godine prekinuo svaki kontakt.

- Ne pričamo od januara. On je tužio moju majku, nemam šta da pričam s njim. Pošteno radim svoj posao i ne pada mi na pamet da se s njima prepucavam, a taj sud me nikada neće osuditi jer sam izneo golu istinu - navodi Rumljanin i otkriva da Stanijina majka ima veliki uticaj na njegovog oca.

- Imam još dve polusestre, koje takođe vide da se tata promenio otkako je s njom. Kad se uselila u našu kuću, naterala je mog oca da skloni sve porodične slike u fioku, pod izgovorom da nije dobro držati u kući fotografije dece. Onda vam je sigurno jasno koliki uticaj ona ima na njega - završava priču Aleksandar.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

Pozvali su i drugu stranu, Sanija Dobrojevića, koji je samo kratko prokomentarisao da maltene ništa od navedenog nije istina.

- Krenite samo od Aleksandrove diplome, koju nema, a tako i za sve ostalo. Pozdrav! - rekao je Stanijin brat, koji više nije želeo da odgovara na pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

16.05.2019 13:43

Neverovatno.

Odgovori 11 0