Filip kipti od besa: Otkrio zašto je Soraja otkačila Koraćevu!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

16.05.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać je već mesecima u žiži interesovanja, jer je preotela verenika Davida Dragojevića cimerki iz rijalitija Aleksandri Subotić. Od tog momenta, o Ivanjičanki isplivavaju razni detalji i nagađanja, a većinu informacija je u javnost plasirao njen bivši dečko Filip Mijatov.

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Filip i Ana...

Sigurno najšokantnija tvrdnja biznismena iz Londona, za kojeg Ana tvrdi da joj je bio samo prijatelj, jeste ona da se Koraćeva već godinama bavi prostitucijom. Kako je rekao u jednom od "lajvova" na svom Instagramu, Filip poseduje dokaze za sve svoje tvrdnje, a u subotu uveče ulazi u "Zadrugu" da se konačno obračuna sa svojom bivšom devojkom. 

Koliko dugo poznaješ Anu Korać, i koliko ste dugo bili u vezi?

 - Anu poznajem već tri godine, a u vezi smo bili šest meseci. 

S obzirom na to da sada tvrdiš da se Ana bavi prostitucijom, da li ti je to smetalo i ranije dok ste bili u vezi? Zbog čega si odlučio sada da progovoriš o svemu?

- Njeno prostituisanje mi je uvek smetalo, ali sam rešio da sada sve otkrijem zato što me ogovara i priča neistine o meni i našem odnosu tamo pred kamerama - tvrdi Filip i objašnjava da ne poznaje porodicu starlete iz Ivanjice, već samo njenog brata, za kojeg tvrdi da je divan dečko.

Ono o čemu se priča već nedeljama jeste odnos Ane Korać i njene, sada već bivše drugarice Soraje Vučelić. Kako su njih dve bile nerazdvojne, mnoge je začudilo to što je Soraja iznenada obrisala sa društvenih mreža sve zajedničke slike sa Anom, a za medije nije želela da komentariše šta je razlog prekida višegodišnjeg prijateljstva. S druge strane, Filip ima svoju teoriju i o tome: 

- Poznajem Soraju, naravno. Ona želi da se opere od tih jeftinih prostitutki i da dokaže da nema ništa sa njima - smatra Mijatov.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Soraja i Ana...

U nekoliko navrata si izjavio da protiv Davida Dragojevića nemaš ništa… Kada budeš ušao u "Zadrugu" u kakvom ćeš odnosu biti sa njim i da li ćeš pokušati da mu ukažeš na neke stvari koje tvrdiš da znaš kada je Ana u pitanju?

- Ja ću sve pričati javno, pa on ako želi neka sluša. Neću ništa komentarisati sa njim lično, ali i dalje smatram da je dečko okej - objašnjava Filip i dodaje da Ana ne zna da on poseduje dokaze za iznete tvrdnje, te da zbog toga i dalje poriče neke stvari. Kako kaže, da Koraćeva trenutno nije u rijalitiju, i te kako bi pokušala da se "opere". 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

Kako je Ana ušla u svet prostitucije?

 - Ana je ušla u prostituciju odmah nakon dolaska u Beograd 2014. godine - tvrdi Mijatov.

Za koje još devojke u "Zadruzi" možeš da kažeš da su deo tog sveta?

 - Za Anu Korać, Minu Vrbaški koja je i sama priznala, i za Sanju Stanković - kaže Anin bivši dečko i objašnjava da Aninu suparnicu Aleksandru Subotić ima samo reči hvale, ali da ne zna da li su se njih dve znale i pre rijalitija. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/Republika.rs/e-stock/:R.RISTIĆ
Sanja, Ana, Mina...

- Ana i Sandra se ne poznaju pre "Zadruge", barem da ja znam. Subotićku poznajem i imam samo najbolje da kažem za nju. 

Kako reaguješ na uvrede koje sada tebi upućuju fanovi Ane Korać? Čak te nazivaju I Mininim makroom…

- Iskreno, mnogo me bole te uvrede i svima njima ću dokazati upravo suprotno.  

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać...

Šta je zaista tvoj motiv ulaska u "Zadrugu", osim da se osvetiš Ani?

 - Ulazim samo i isključivo zbog Ane Korać.

Kada si prestao da obezbeđuješ Ani lagodan život, i da joj plaćaš operacije?

- Prestao sam da je obezbeđujem i da joj sve plaćam kada sam shvatio ko su sve one zapravo... Odnosno nakon što su mi zapaljena kola koja je tog jutra Ana vozila sa Sorajom, dok sam ja spavao. 

Filip je takođe otkrio i da je njegova drugarica Mina Vrbaški slagala kada je sinoć za crnim stolom izjavila da on jeste uhodio Anu i da je prestao da je proganja tek nakon što je upoznao sadašnju devojku Andrijanu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
psihijatar

16.05.2019 17:56

Šta ima da dokazuješ, znamo mi to, samo....nisi frajer ni džentlmen, trebalo je to na gopodskiji način da uradiš.... Ali te muzla, kad si plitak, što si joj davao novac?

Odgovori 14 1
Ujka Vanja

26.05.2019 07:32

@psihijatar - Ma nije valjda, covek joj dao sve sto je pozelela, a ona ga svojski ispljuvala, pa da bude dzentlmen!!!????? U pravu je covek i treba da to istera do kraja i da ne bude vise ovca!A ona je jadnica, em glupa, em glumi nesto.... bolje da se zakopa u misju rupu i cuti dok ljudi ne zaborave ko je Ana Kurvac.

Vasko

16.05.2019 20:01

I šta je otkrio?

Odgovori 13 1
Duško

17.05.2019 10:15

Svako ko koristi usluge prostitutki suočiće se sa novčanom kaznom do 150.000 dinara ili do 60 dana zatvora! To predviđa član 16. Zakona o javnom redu i miru, koji kažnjava onog ko plaća za seks.