Snimak se*sa Aleksandre i Davida uništiće Koraćevu: Ana mislila da nisu bili intimni u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

16.05.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać s vremena na vreme provocira Aleksandru Subotić da prestane da žali nad svojom vezom sa Davidom Dragojevićem jer on ionako nije želeo da bude intiman s njom kada su ušli zajendo u "Zadrugu 2".

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official
Ani neće biti dobro... Aleksandra i David ipak imali se*s u rijalitiju

Koraćeva je često prozivala Aleksandru na temu toga da ju je David odbijao za se*s, a sada se pojavio snimak na kom se jasno vidi kako Subotićeva i Dragojević imaju odnose.

- Tebi je najžalije i krivo ti je što se ne sviđaš čoveku, nije želeo da ima se*s sa tobom i to te boli - govorila je Ana u više navrata Aleksandri. 

Foto: dailymotion.com
Biće gadno kada Ana bude videla snimak...

Međutim, snimak koji se pojavio, dokazuje da je David svojevoljno, bez prisile imao odnose sa Aleksadrom i to vrlo strasno. Šta će Ana reći kada bude videla snimak na kom njen sadašnji dečko razmenjuje nežnosti sa svojom tadašnom devojkom, pokazaće vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Miško

16.05.2019 18:15

Ne verujem da su išta imali u Zadruzi jer je David izbegavao Aleksandru koliko god je mogao.

Odgovori 24 3
A91

16.05.2019 22:28

Nije mi jasno zato se koncepcija rijatija bazirala na "unistavanju" Davida i Ane, bilo kada, bilo gde, na bilo koji nacin? Degute.

Odgovori 22 2
BACO

17.05.2019 08:00

@A91 - Сада уводе њеног прогонитеља у Задругу.

Odgovori 14 1
Jeca

17.05.2019 11:44

Snimak može da znači samo imitaciju intimnog odnosa, što mnogi čine. A posle kažu da nikada nisu imali odnos. Ovo je jedno veliko pozorište glumaca naturščika.