Karađorđe: Neću da lakiram nokte, je*aće me kriminalci!

Autor:

Zadruga

17.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Karađorđe Subotić samoinicijativno je preksinoć napustio rijaliti nakon što je spakovao stvari i izleteo kroz prostor. Njegov brat Srboljub Subotić našao se sa njim čim je napustio Imaginarijum, pa je za Srpski telegraf otkrio razlog Karađorđevog izlaska, kao i da se nada da će ga produkcija primiti nazad.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe Subotić...

- Moj brat je napravio neviđenu glupost time što je pobegao, ne znam šta mu se desilo. Kao da mu je u jednom trenutku pukao film! Trebalo je da lakiraju nokte, a u njegovom okruženju se to se smatra perverznim i nedoličnim i on, jednostavno, kad bi to sebi dozvolio, imao bi velike probleme. Oni to unutra ne shvataju, klinci su i nije im problem da to urade. Nije mi jasan samo Lepi Mića, koji tu prosipa neke priče. Voleo bih ja da vidim njega sa nalakiranim noktima, pa da vidimo. To je čovek koji je spreman i da počini ubistvo u ovakvoj priči samo da bi bio u prvom planu. Karađorđe mi nije jasan! On kao da nije znao šta je razlog zbog kog beži napolje. Rekao je: "Pa je*ali bi me kriminalci kad bih nalakirao nokte, nisam lud". On se setio Ljubine priče kad je pomenula da se skidao go i da je time osramotio ćerku Aleksandru, pa nije hteo da prolazi kroz sličnu stvar - rekao je Karađorđev brat.

Subotić je objasnio da je strašno što će njegov brat da izgubi ceo honorar zbog ovog nepromišljenog poteza, te i da će se on potruditi da pregovara sa produkcijom kako bi se Karađorđe vratio jer on ne želi da sarađuje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Srboljub Subotić...

- Karađorđe se poneo tvrdoglavo i sad ga ne zanima da sa produkcijom razgovara kako bi se vratio u rijaliti. Ja ću dati sve od sebe da se založim i da ih ubedim da ga puste da se vrati, a razgovaraću i sa njim, pa se nadam dobrom ishodu. Naravno, ako on uopšte bude hteo da me sasluša i ako se urazumi, jer je Karađorđe težak u komunikaciji.

Srboljub: Molim produkciju da vrati Karađorđa kako ne bi izgubio honorar, nadam se da će ga primiti nazad

Podsećamo, Karađorđe je odbio da učestvuje u zadatku koji je podrazumevao da se lakiraju nokti, pa je rešio da bez dozvole nadležnih nasilno napusti rijaliti. On se naprasno spakovao i potrčao ka prozoru, koji je razbio u nameri da napusti rijaliti. Subotića zadrugari nisu shvatili ozbiljno, ali je njegova ćerka Aleksandra Subotić uočila očev bes i potrčala za njim. On se ipak nije obazirao na molbe svoje ćerke da ne bi trebalo da napravi takvu glupost jer će snositi velike penale zbog ovog postupka.

Foto: dailimotion/printscreen

Srboljub: Aleksandra ne ceni oca!

Srboljub smatra da Aleksandra Subotić, uprkos tome što želi svog oca nazad u rijalitiju, njega ipak ne ceni dovoljno. On smatra da je Aleksandra pala pod uticaj majke Ljube Pantović kada je on u pitanju, te i da bi oni tek trebalo da porade na svom odnosu kada izađu iz rijalitija.

- Ne shvata uopšte ona šta on čini za nju, niti to ceni. Aleksandra jeste pokušala da spreči Karađorđa da izađe napolje, ali oni tek treba da popravljaju svoj odnos. Najbolje kad izađu napolje. Ona je promenila mišljenje o njemu posle onog skidanja, a tu ju je i Ljuba huškala protiv njega, pa sve to sad ima svoje - rekao je Srboljub za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleks

17.05.2019 06:55

Karađorđe je u pravu. Ko hoće neka farba. Ali ne treba nekom upropastiti život