(VIDEO) Ne volim plavuše: Luni pušten snimak na kome je Miljković blati, a zbog njene reakcije ćete se potpuno slomiti!

Autor:

Zadruga

18.05.2019

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge" su sa voditeljem Milanom Miloševićem gledali klipove iz prethodne sedmice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

Pušten je i snimak koji se odnosio na Marka Miljkovića, koji je pričao kako mu se ne sviđa Luna Đogani u smislu osobe sa kojom bi mogao da bude u vezi.

- Nikada u rijalitiju pre nego što sam ušao u vezu sa Lunom, nikada nisam pričao kako je lepa i zgodna. Letos sam počeo da razmišljam o njoj, ali sam se zaljubio u decembru. Sa Lunom mi je super, odgovara mi i neću da je menjam. Inače ne volim plavuše, ali vidite sad ovo - rekao je Marko, a onda je ustala Luna:

- Setimo se mene, kome bi se svidela onakva devojka kakva sam bila u "Zadruzi 1". Bila sam prava šklopocija. Drago mi je da ste pustili ovo, sećam se kada je rekao ovo. Bilo mi je malo čudno to. Sada sam druga osoba. Ne mogu da se uporedim sa Lunom iz prošle sezone - rekla je Đoganijeva.

Lepi Mića je imao drugačije mišljenje o prikazanom snimku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Na kraju su ipak završili zajedno, Marko i Luna...

- Sve je ovo jako čudno. Niko ništa ne priča. Sad odjednom neke rečenice. Mislim da je on njoj sve to lepo upakovao. Imam stav da je sve ovo mutno - komentarisao je Mića.

- Kada se poveže neka tema, spoje me sa nekim devojkama, Luna ustane i počne da se svađa sa nekim. Rekao sam da mi je Maja simpatična, ona je pomislila da osećam nešto mnogo više - rekao je Marko za kraj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milenko

18.05.2019 08:47

Ljudi se menjaju. Ukusi se menjaju.

Odgovori 12 1
Ana

18.05.2019 18:11

Znate kako kazu, ljubav je slepa, mene su oduvek privlacili crnokosi muskarci, ali sam se ipak udala za ridjokosog muskarca.

Odgovori 11 0
Milenko

18.05.2019 18:13

Upoznao sam moju suprugu. Počeli smo zajednički život. Tek posle mesec dana sam utvrdio da je plavuša. Farbsla je kosu. Ali bilo je kasno za bežanje.

Odgovori 11 0