Noć puna okršaja: Rebeka izgubila konce i polila Miljanu!

Autor:

Zadruga

18.05.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rebeka Popović i Miljana Kulić žestoko su se posvađale tokom sinoćnje emisije, a sve je završeno okršajem za crnim stolom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rebeka poliva Miljanu

Mina Vrbaški je upitala Doroteu da li je ona ukrala njoj i Ljubi Pantović protein, a ona je to negirala. Potom je Pantovićeva optužila da su ona i Rebeka Popović ukrale cigarete Nadeždi Biljić zbog čega je ona pobesnela, pa je počela da se pravda. 

Potom je Miljana Kulić isprovocirala Rebeku govoreći joj da je ona učestvovala u krađi, dok se ona bezuspešno pravdala, a kada nije mogla da iskontroliše svoj bes ona je ispolivala Kulićevu vodom. 

Situacija u Beloj kući je postala veoma napeta, a obezbeđenje je uletelo brzinom munje u Belu kuću kako bi sprečilo da dođe do neželjene situacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deni

18.05.2019 18:30

Ove svadje su izazvane beznačajnim povodom. Neverovatno. Čim počnu svadje isključujemo TV i na spavanje. Sada je i moj muž naučio da se svadja.