(VIDEO) Zola ispričao šta je sve žrvtvovao zbog Miljane, svi u šoku!

Autor:

Zadruga

18.05.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola ne želi ni da čuje za pomirenje s Miljanom Kulić, jer kako tvrdi, ona je 20 puta prekršila obećanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otvorio dušu Markovićevoj... Zorica i Zola

Zola je u razgovoru sa Zoricom Marković ispričao zbog čega više neće davati šanse Miljani, kao i šta je sve uradio zbog nje i na šta ga je ona primorala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola otkrio šta mu je Miljana sve kazala...

- Pristao sam na to da odem kući, video sam samo majku, nikoga od drugara nisam video. Doživeo sam da mi psuje ljude koji više nisu živi. Pretili su mi. Najgore moguće uvrede su pale. Da mogu sa tobom da porazgovaram na 10 minuta napolju, sve bi ti bilo jasno. Za moju majku je rekla da je dro*a, da je ista kao Luna Đogani. Majka mi kaže da baki nije dobro uopšte, da kako znam i umem smirim Miljanu. Nakon svega, mi opet sedimo, ona meni za moju majku kaže da je ku*vetina. Kunem se, dabogda je nikad ne video ako lažem. Posle ona počne da plače, ali opet je spomene i kaže da je ku*vetina. Ja ne mogu da verujem šta se meni dešava! A ja sedim i ćutim ko pi*ka! To nije realno! Kaže, jedva čeka da  pozovu i da mi saopšte da je umrla (majka). Ja sam se pogubio totalno. Ja bih sutra izašao odavde, samo da se rešim svega! Potreban mi je odmor nenormalni. Niti imam volje, ni želje, sve što bih uradio bilo bi na silu! - rekao je Zola.

Proteklih dana mnogi su osuđivali Zolu jer nije želeo da se pomiri s Miljanom, međutim kada je on izneo Zorici sve što je Kulićeva njemu uradila, bilo je jasno da je on već podneo preveliku žrtvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milenko

18.05.2019 18:02

Ne može se sa ludačom.

Odgovori 10 0