Pseto narkomansko: Majka Ane Korać ispsovala Filipa Mijatova!

Autor:

Zadruga

19.05.2019

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sponzor Ane Korać, kako se predstavio Filip Mijatov, sinoć je bio gost emisije "Pitanja novinara" i tom prilikom je otkrio sve detalje svog odnosa sa starletom iz Ivanjice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anina majka uputila teške reči... Filip i Ljiljana

I obzirom na to da je Ana u rijalitiju i nije mogla da čuje šta je Mijatov govorio, njena majka je preko predstavnika sedme sile Filipu poslala poruku:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Besna zbog Filipovih izjava... Ljiljana Korać

- Ja sam na putu za Ivanjicu, javljeno mi je da se kod vas nalazi pas koji laje. Za sve što je izgovorilo to pseto, odgovaraće na sudu. To pseto narkomansko nije moglo drugačije da se ispromoviše - glasila je poruka koju je Ljiljana Korać uputila Filipu. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Mijatov

Mijatov je na ovu poruku imao vrlo kratak odgovor:

- Oni će o meni sada sve najgore da govore, samo zamoli tu gospođu da pita svoju ćerku odakle "S klase" (Mercedes) da dolazi u Ivanjicu, da ima "Gucci", "Louis Vuitton", ima tu garderobu i lajfstajl - odgovorio je na njene optužbe Filip.

Novinare u studiju je zanimalo i da li je njena porodica pomagala u finansiranju, kao i da li je znala za njega.

- Njena porodica je platila 300 evra za tu kiriju, ostalo je nečeg. Znala je njena porodica za nas, zvala nas je da idemo na ručak, ja nisam hteo. Koliko je ona mene iskorišćavala, mozak mi je došao do izražaja, nisam mogao više da slušam srce. Svi znaju, samo niko nije imao srca da dođe da objasni kako se to radi sa tim devojkama - rekao je Mijatov, pa dodao:

Foto: instagram.com/filip_mijatov
Ana i Filip u Turskoj...

- Psihopata sam zato što sam dobio batine na ulici od njih pet? Evo, gospođo, da vam kažem, ona je gledala taj snimak i smejala se. Pretpostavljam. Moje je samo da se odbranim, da nisam psihopata i manijak koji je nju jurio. Ja sam bio pozvan na ručak kod njih, ali sam odustao od toga. Sve je to išlo polako i namazano, to je njihov posao, tih žena - ispričao je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mišo

19.05.2019 11:17

Svaka majka koja ćerku ima, bi ispsovala lažljivo pseto. Još ste mu i platili da laže.

Odgovori 29 11
Mile

19.05.2019 13:24

Obecavao dokaze Optuživao bez dokaza.

Odgovori 26 5
Ujka Vanja

22.05.2019 12:55

@Mile - Pokazao je dokaze, nisi pazljivo pratio. A ako mislis da je ova cava andjelcic, onda i tebi nema pomoci. Spremi bar 500e pa srecno.

Odgovori 2 10
Radiš

19.05.2019 18:51

Lako je optuživati bez dokaza.

Odgovori 25 7