(VIDEO) Luna prekinula program: Ustala i obratila se svojoj porodici!

Autor:

Zadruga

20.05.2019

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi" se sinoć razgovaralo o igri u kojoj su se borile muška i ženska ekipa. Ana Korać istakla je da je zadovoljna pobedom ženske ekipe, a onda je svoje viđenje izneo Marko Petrušević Petrući.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani...

- Hajde što sam se izblamirao, nego što nismo imali ništa. Pomislio sam da je namešteno oko krađe Bore i Baneta, tako da smo krizirali tokom zadatka - prokomentarisao je Petrući.

Luna Đogani ustala je i prekinula tok emisije na nekoliko minuta kako bi svojoj mlađoj sestri Blankici Atijas čestitala rođendan.

- Želim prvo svojoj sestri Blankici da čestitam rođendan, eto drugu godinu za redom nisam sa njom, ali obećavam da ću joj kupiti poklon koji bude želela. Meni je bio top zadatak, zadaci su bili neuobičajeni, smatram da smo mi žene pokazale da smo i te kako složne. Nora, Sanja i Stanije su pokazale da mogu i drago mi je da su uspele sve to da završe. Bilo mi je zanimljivo da vidim svog dečka kako trči u štiklama, što se tiče nagrade, želim da idem u bioskop, mislim da ne može bolja nagrade od te - izjavila je Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading