Sada je prevršila svaku meru: Sraman potez Miljane Kulić prema Zoli!

Autor:

Zadruga

20.05.2019

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su stavili tačku na svoju ljubavnu vezu, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana dok su bili u ljubavi...

Njih dvoje svakodnevno se iznose "prljav veš", ali je Kulićea danas otišla korak dalje!

Naime, Miljana je počela da preti Zoli da će morati da joj vrati svaki evro i da će mu oduzeti apsolutno sve komade garderoba plaćene, kako ona tvrdi, od njenih para! 

- Pošto se nisi sam setio ja sam sama uzela. Budžet ti ne bih uzela da nisi postavio pitanje mom najvećem neprijatelju, svaki evro ćeš mi vratiti. Ništa tvoje nema kod mene. Sve je to što sam ja kupila. Račun imam - govorila je Miljana.

- Bićeš prijavljena policiji za nasilje - uzvratio joj je Zola.

Ovo je izrevoltiralo Zoline fanove, pa su oni rešili da udruženim snagama pomognu svom miljeniku. Naime, na društvenim mrežama su već oformljene grupe podrške Lazaru Čoliću Zoli, gde su fanovi oštro osudili sve ono što on preživljava od strane svoje doskorašnje devojke Miljane. 

Takođe, došli su na ideju da prikupe novac i obezbede mu brdo nove garderobe i obuće, kako ga više Miljana ne bi ucenjivala i ponižavala. Šuška se da su neke stvari već kupljene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

20.05.2019 15:29

Miljana je poludela. Peva, plače, smeje se, nasilna je.........

Odgovori 15 1