Produkcija iznenada saopštila: Luna mora da napusti Zadrugu!

Autor:

Zadruga

20.05.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovonedeljnoj emisiji u novom terminu, tačnije od 22 časa u studio kod Ognjena Amidžića stiže paklena petorka zadrugarki - Stanija Dobrojević, Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Eleonora Miljković i Sanja Stanković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Stanija će sa Ognjenom pričati o odnosu sa Vladimirom Tomovićem i da li planira da se vidi s njim po izlasku iz "Zadruge", ali i šta misli o svojim cimerkama i zbog čega stalno ulazi u sukobe sa njima. Nakon ljubavne priče sa Slobom Radanovićem koja je obeležila prvu sezonu "Zadruge", Luna je sada u vezi sa Markom Miljkovićem i čini se da su posle brojnih nesuglasica, ušli u miran period. Šta očekuje od njihove veze po izlasku iz "Zadruge" i kakvi su joj planovi kada je reč o muzičkoj karijeru, Luna otkriva u emisiji "Ami G Show".

Aleksandra je dospela u žižu interesovanja kada ju je verenik David Dragojević javno ostavio pred kamerama najgledanijeg rijalitija i započeo vezu sa Anom Korać. Kako Aleksandra sa ove vremenske distance gleda na njegov postupak, šta misli o njihovoj vezi, ali i da li zaista ima simpatiju u spoljnom svetu, saznaćete upravo ovog utorka.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandra Subotić

Kada je po drugi put ušla u "Zadrugu", Eleonora je odmah ušla u sukob sa Lunom, ali i Stanijom. Zbog čega je udarila na njih, da li postoji mogućnost da u "Zadruzi" započne vezu sa Markom Markovićem i kakva je priroda njenog odnosa sa Stanijinim bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem, lepa Makedonka otkriće u razgovoru sa Ognjenom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija i Vladimir...

Ulaskom u vezu sa Jovanom Tomić Matorom, Sanja Stanković javno je u prošloj sezoni priznala da je biseksualka, što je na našim prostorima i dalje tabu tema. O tome kako im je u vezi i kako prevazilaze sve prepreke u rijalitiju, ali i koliko ima istine u optužbama da je elitna prostitutka, Sanja će otkriti u emisiji "Ami G Show".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

20.05.2019 17:02

Ne verujem da će išta priznati i otkriti.

Odgovori 13 0