Miki smuvao Suzaninu drugaricu: Zaboravio na Perovićku čim je izašao iz "Zadruge"!

Autor:

Zadruga

21.05.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Miki Đuričić napustio je samoinicijativno Imaginarijum, pa se retko oglašava od kada je pobegao sa imanja u Šimanovcima. Kako Rijaliti saznaje, pčelar se sada baškari napolju, pa se brže-bolje bacio u akciju i smuvao Suzaninu dobru drugaricu sa kojom se već neko vreme viđa.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki i Suzana...

- Miki je od izlaska iz rijalitija non-stop okružen prijateljima, pa najmanje vremena provodi kod kuće. Sve je zanimalo kako to izgleda boraviti u rijalitiju kao što je "Zadruga" i kako uživo izgledaju svi koji tamo sada borave. Miki ima nekoliko dobrih prijatelja od koji se ne odvaja kada je u spoljnom svetu, a dok je jednom pričao o rijalitiju nalazio se u većem društvu. Ekipa je bila na roštiljanju, a kako je Miki malo popio, izlanuo se i rekao da je smuvao Suzaninu dobru drugaricu. Kazao je da ga je ona kontaktirala kad je pobegao iz rijalitija da mu kaže kako Suzana nije žena za njega. Govorila mu je kako ju je oduševio svojim šarmom i harizmom, kako je on prava muškarčina i kako je baš njen tip - kaže na početku naš sagovornik upućen u priču.

Kako dalje saznajemo, Perovićkina prijateljica viđa se sa Mikijem već više od tri nedelje, a pčelar ju je posećivao u njenom stanu u ulici gde živi i Suzana, s obzirom na to da su prve komšinice.

Miki i Suzanina drugarica misle da neće biti problema kad joj budu saopštili da su zajedno

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sa Suzanom imao turbulentnu vezu u rijalitiju...

- Miki je preko telefona dugo pričao sa Suzaninom drugaricom, pa je shvatio da imaju mnogo sličnosti. Smejali su se satima dok su razgovarali, pa joj je Đuričić predložio da se sastanu i odu na piće. Otišli su u jedan restoran na periferiji grada, a posle večere su se opustili uz vino i tamburaše. Miki je tad seo pored Suzanine drugarice, pa su se poljubili. Rekao joj je da ju je Suzana često pominjala u rijalitiju dok su pričali, ali da nije mogao ni da zamisli da bi se toliko dobro slagali. Već su počeli polako da smišljaju način kako Perovićki da kažu za njihovu vezu kad bude izašla iz rijalitija. Mikija je Suzanina drugarica ubedila u to da ne bi trebalo da bude problema jer pevačicu napolju čeka muž i da će ona sigurno njemu da se vrati. Đuričić je svoju novu devojku uspeo i da ubedi u to da se preseli kod njega u porodičnu kuću jer je video da je ona prava. Njemu treba žena pored koje će da se skrasi i koja će u svakom trenutku da brine o kući i domaćinstvu - priča naš izvor.

 Đuričić je već pozvao novu devojku da pređe kod njega da živi jer mu treba žena koja će da se brine o domaćinstvu

Podsećamo, Miki i Suzana su se zbližili u rijalitiju pred kamerama iako je pevačica odavno u braku. Iako su u više navrata demantovali da su pred kamerama imali seks, na kraju se ipak ispostavilo da su se krili u mrtvom uglu, te i da su bili intimni u trenucima kada većina zadrugara nije bila budna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Suzana Mikija moli da se vrati

Nakon što je pčelar iz Kupinova samoinicijativno napustio rijaliti zadrugarka Suzana Perović je u Imaginarijumu koristila svaku priliku da ga pozove da se vrati i apeluje na produkciju da mu da drugu šansu za ulazak. Naime, pevačica je objasnila kako joj je teško od kad on više nije unutra pored nje i od kako joj nije podrška, pa je bila na ivici suza nekoliko puta.

- Volela bih da se Miki što pre vrati, pa da izađemo odavde zajedno. Nemam šta da tražim u rijalitiju bez njega. Miki neke stvari vidi pre mene. Sad tek znam ko su mi pravi prijatelji. Ako ga produkcija vrati, mislim da ću raditi na tome da naš odnos krene iz početka u zdravom smeru i da napreduje. Teško mi je bez njega, ali izdržaću koliko mogu - rekla je potišteno Perovićka kad se požalila svojim cimerima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jela

21.05.2019 18:53

Miki je u Kupinovu sa svojim društvom. Društvo očekuje svadbu. Biće dobra za celo selo. A i za društvo.

Odgovori 14 3
RadišaG

21.05.2019 19:16

Bravo Miki. Ženi se Miki Veliki.

Odgovori 15 2
BACKO

21.05.2019 20:59

Зар он није на ВМА због саобраћајне несреће?

Odgovori 14 0