Odluka je doneta: Bivši sponzor Ane Korać stiže za dva sata!

Autor: srbijadanas.com

Zadruga

21.05.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen iz Londona i bivši dečko, ili kako ga neki nazivaju sponzor Ane Korać, već nedeljama unazad privlači ogromnu pažnju javnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Filip i Ana...

Filip je prošle subote gostovao u šimanovačkom studiju i odgovarao na pitanja novinara vezano za njegov odnos sa atraktivnom zadrugarkom, a kako je najavljivao, trebalo je i da postane učesnik ovog rijalitija. 

Ipak, do toga nije došlo, a Mijatov je odlučio da nastavi sa svojim svakodnevnim životom i obavezama. On je na svom Instagramu objavio da se trenutno nalazi na aerodromu Nikola Tesla i da odlazi u London, pa su ga novinari kontaktirali kako bi saznali da li će se vratiti u Beograd i koji je razlog njegovog iznenadnog napuštanja naše zemlje u jeku skandala koji je napravio svojim izjavama o Koraćevoj. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

- Idem u London ali samo na nekoliko dana, zbog posla. Vraćam se u Beograd naravno, nisam nigde pobegao, to mi je samo dva sata vožnje - rekao je kroz smeh Filip .

Da li će se Mijatov pojaviti na vratima Bele kuće za nekoliko dana, kada ponovo bude posetio našu prestonicu ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragana

21.05.2019 17:51

Ma dajte molim vas, pa ko jos veruje da ce njega uvesti. Mozda bi pre neko od nas”obicnih smrtnika” usao tamo pre njega. Jadna li je televizija na kojij zene sumljuvog morala uredjuju program!!!

Odgovori 35 0
jelena

21.05.2019 20:57

Stiže za 2 sata u London.

Odgovori 19 0
Evelyn Krimova

22.05.2019 12:53

Ova Ana Fuksac laze kao pas.... vredja nasu inteligenciju, a ovi je stede jer ima uticajnu klijentelu. A njena majka takodje laze, misli da smo rasli u saksiji. Mama cerke bez skole i zanimanja nije pitala odakle joj sve te skupe stvari????? Bravo mama.

Odgovori 1 12