ŠOK! Produkcija odlučila: Luna više ne učestvuje u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

22.05.2019

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani danas se žestoko iznervirala kada je saznala da od produkcije neće dobiti nikakvu nagradu, iako se nalazi u ženskoj ekipi koja je pobedila u prošlonedeljnom zadatku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Histerisala i pljuvala produkciju...

Luna je želela da dobije kinesku hranu, jer joj je, kako je i sama istakla hrana najbitnija, a kada je shvatila da se to neće desiti, žestoko se naljutila i počela da psuje i vređa produkciju. 

Ona je odlučila da legne u krevet i da spava, iako zadrugarima spavanje preko dana nije dozvoljeno, a na molbe svog dečka Marka Miljkovića da ustane i prekine da se duri, saopštila je da od danas više neće učestvovati u zadacima, pitanjima novinara i gledalaca, i uopšte u rijalitiju. 

Kako je izgledalo njeno divljanje pogledajte na snimku: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Srđan

22.05.2019 18:23

Koga nema, bez njega se može.

Odgovori 37 1
Tamara

22.05.2019 18:30

BOZE BOZE KAKO SE OBRUKALA PRODUKCIJA. KAKO SE IZIVLJAVAJU NA LUNI A NE ZNAJU DA TIME SAMO POVECAVAJU BROJ NAS KOJI JE OBOZAVAMO. TO SU RADILI I PROSLE GODINE PA JE BILA VICE SAMPION. OVE GODINE CE DA POBEDI!!!

Odgovori 8 41
Mila

22.05.2019 20:56

@Tamara - Bas se izivljavaju, toliko da nije kaznjena niti jednom za samaranja ucesnika, histerisanja i razbijanja. Budite malo realni.

Koki

23.05.2019 06:01

Luna ne sme nikad da pobedi jer to bi bilo sramota za Srbiju.Treba da pobedi Marija Kulić jedina normalna i realna žena.

Odgovori 12 12