Oglasila se koordinatorka "Sigurne kuće": Kulićeva počinila krivično delo, preti joj zatvor?!

Autor: Espreso

Zadruga

23.05.2019

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić podigla je veliku prašinu, ne samo u "Zadruzi" već i u javnosti, kada je izgovorila da "k*rve silovane same skidaju gaće" aludirajući na Sanju Stanković, koja je tokom jedne svađe s Jovanom Tomić Matorom slučajno otkrila da je bila žrtva silovanja. Pored toga, što je obe zadrugarke dovela do nervnog sloma, pa je morala da reaguje i Hitna pomoć, Nišlijka je nastavila da provocira i drži se svoje namere da do kraja izludi Stankovićevu, koju dovode i u vezu s prostitucijom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prevršila svaku meru, Miljana Kulić...

Ovim povodom oglasila se koordinatorka "Sigurne kuće" Vesna Stanojević, koja ističe da, bez obzira na nečiji privatni život, niko nema prava da zloupotrebljava počinjeno krivično delo, jer time čini novo krivično delo.

- Komentarisati nečije silovanje je takva drskost i bezobrazluk, to je krvično delo, takođe kao što je i samo silovanje. Tog koji na taj način vređa treba kazniti kao i počinitelja. Pogotovo što to tako javno govori i što to mogu da čuju i deca i mladi, koji se tek formiraju, a vrlo dobro znamo kako su u našem društvu uvek žene krive za sve i kako takva slika koja se šalje sa ekrana može imati dodatni negativan uticaj. Niko ne sme i nema prava da sudi o nečijem silovanju, bez obzira na druge životne okolnosti ili to čime se neko bavi. To treba prijaviti Tužilaštvu, pa dalje da se pokrene postupak i da se vidi da li je ta osoba za izbacivanje iz rijalitija ili za zatvor - kategorična je koordinatorka "Sigurne kuće" Vesna Stanojević, koja dodatno objašnjava koliko je težak sam čin silovanja da bi se tako olako manipulisalo žrtvama:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kulićeva je najstrašnije izludela, Sanja Stanković...

- To je jedan toliko omalovažavajući slučaj tog jednog nasilja koje se smatra jednim od najstrašnijih nasilja. Na primer, žene koje su silovane tokom Drugog svetskog rata, tek sada su se osmelile i smogle snage da progovore o tome, toliko je to težak oblik nasilja. Komentarisanje žrtava je samim tim takav bezobrazluk da to treba kazniti - zaključila je Stanojevićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milenko

24.05.2019 07:19

Treba je odmah izbaciti i poslati na ispitivanje.

Odgovori 12 1
Suzana

24.05.2019 10:11

@Milenko - Ili je kazniti bar dvomesečnim honorarom.

Odgovori 11 1