Miki: Suzanu čekam sa prstenom u finalu!

Autor:

Zadruga

24.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić je nakon izlaska iz bolnice otkrio da mu mnogo fali devojka Suzana Perović, te da planira da se oženi čim izađe iz "Zadruge 2".

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki i Suzana..

- Shvatio sam da je Suzana žena mog života. Dok sam ležao u bolnici, imao sam vremena o svemu da razmišljam i da se preispitam šta i kako. Dosta je bilo više zajebavanja, rešio sam da se ženim. Suzanu čekam sa prstenom u finalu - rekao je Miki uzbuđeno i dodao da veruje da je i njegova devojka istog mišljenja.

- Ja se nadam da se Suzana neće puno premišljati, već da će odmah pristati i da ćemo svi zajedno proslaviti veridbu u finalu. Ljudi, ona se, bre, zaljubila u mene i voli me iako sam budala, pa to onda treba odmah ženiti. Ako sam ja ovako lud uspeo da nađem ženu svog života, ako sam ja mogao, onda može svako - kaže kroz smeh Đuričić i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Suzana..

- Čim za koji dan stanem na noge, sa kumom idem da biram prsten, ne smem pogrešiti. Mada, tu je i moj drug Nebojša Bojović, koji je stručnjak za zlato, tako da će Suzana sigurno biti zadovoljna. Pravo iz Šimanovaca dolazimo kod mene kući.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milenko

24.05.2019 07:02

Suzana će proći kao Nadežda. Dva dana i putuje za Beograd.

Odgovori 11 1
Susan

24.05.2019 09:57

Baš zgodno. Tamo će doći i njen muž Vlada Perović. Miki će imati prilike da dobije batine.