(VIDEO) Miljana preklinjala Zolu da se pomire: On je brutalno oduvao ovim odgovorom!

Autor:

Zadruga

25.05.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić postavila je pitanje svom bivšem vereniku, Lazaru Čoliću Zoli.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

Naime, Miljana je želela da zna da li bi joj oprostio sve što su izrekli jedno drugom i da li bi se pomirio sa njom.

- Zola, pitanje za tebe. Radili smo mnoge stvari zajedno i to smo priznali ovde. Ja sam tebe povredila, uvredila ti znaš koga, znaš da nisam to mislila. Ja tebe i dalje volim i nedostaješ mi i hoću da te pitam. Da li bi mogao poslednji put da mi pređeš preko reči koje sam ti izgovorila, pod uslovom da nikada više ne nasrnem na tebe? Koliko me voliš od 1 do 10? - upitala je Miljana.

- Evo da vam odgovorim, iskreno na pitanje, malo mi je glupo što me pitaš pred ljudima. Iskreno da ti kažem, sve te uvrede koje si mi izgovorila i sve, nikakav problem ne bi bio da ti oprostim, ali moje mišljenje je da ne bi mogao da se pomirim sa tobom više. Kad bi me pitali ljudi ovde, na stranu sve te uvrede, i sad da mi dođe ovde neko i da mi kaže ko bi trebao da pobedi, to bi bila ti. Ne bih imao ni želju, ni volju što se tiče mog emotivnog gledanja prema ženama, svaka volja za bilo kakvom ljubavlju je trenutno ubijena. Ti znaš da ja tebe ništa ne lažem, bez obzira koliko ti mene voliš. Jednostavno, meni svaki dan prolaze kroz glavu neke stvari, za koje ti znaš. Bilo bi stvarno normalno da mi ostanemo u normalnim odnosima, ali da se pomirimo, nisam spreman da se pomirimo - odgovorio je iskreno Zola.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola oduvao Miljanu odgovorom...

Povređena Zolinim odgovorom, Miljana je ustala i pokušala da ponovo ponizi svog bivšeg verenika, te je rekla da ga je ponovo stavila na test, jer je želela svima da pokaže da je Lazar nije voleo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

25.05.2019 13:10

Svaki normalaan ćovek bi joj tako ili čak i gore odgovorio.

Odgovori 32 0
Suzana

25.05.2019 15:34

Miljana provocira Zolu. Niko nije lud da ga luda devojka vredja i tuče,

Odgovori 29 0
jelena

26.05.2019 11:28

Bilo šta Zola da uradi njoj nije dobro. Ona nastupa neprijateljski prema svom partneru.

Odgovori 12 0