Koraćeva se upetljala u sopstvene laži: Maja joj raskrinkala vezu sa Karlom a onda se oglasio i njegov prijatelj!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

26.05.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać je tokom boravka u Beloj kući izjavila da je bila u ozbiljnoj vezi sa izvesnim Karlom, dok Maja Marinković tvrdi suprotno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne zna više šta laže...

Maja je istakla da izvesni Karlo bio u vezi sa njenom drugaricom.

- Nas dvoje smo bili na žurki na moru i tada sam upoznala tu devojku. Karlo je fin i kulturan momak. Ja sam imala odličan odnos sa njim. Muka mi je od ovih pričica. Karlo i ja je nismo poznavali, upoznali smo je isto veče - ispričala je Ana, a Maja se odmah nadovezala:

- Devojka se godinama zabavljala sa njim. Ana je rekla da ne poznaje tu devojku. Ja ne želim da kompromitujem devojku, ne znam da li želi da bude medijski eksponirana. Devojka je manekenka, moja dobra drugarica i rekla mi je da joj se umešala u vezu. Ja govorim istinu i daću vam dokaze.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maja joj raskrinkala laži...

U prilog Majinim izjavama govore i izjave dobro obaveštenog izvora koji je veoma blizak Karlu i koji je za Pink portal rekao da on ima suprugu koju mnogo voli i da nije nikada bio u ozbiljnoj vezi sa Koraćevom.

- Karlo ima ženu i ona je trudna, on nikad nije bio u ozbiljnoj vezi sa Anom Korać i neka ga više ne uzima u usta. Neka se ne blamira - rekao je obavešteni izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasko

26.05.2019 11:39

Sukob i svadja oko nevažne stvari iz daleke prošlosti. Nemaju drugu temu ni inspiraciju.

Odgovori 15 1