Ovo je za Brodvej: Savo, Matora i Aleksa izdomirinirali na Zadrugoviziji, ovacije sa svih strana!

Autor:

Zadruga

27.05.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih nikako ne smemo preskočiti!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana, Savo i Aleksa

Iako je su sve oči bile uprete u popularne parove iz Zadruge Lunu i Marka, Anu Davida, kao i starletu Staniju Dobrojević, neosporno da su na ovoj Zadrugoviziji trijumfovali Savo Perović, Aleksa Savić, Zorica Marković i Jovana Tomić Matora sa izvođenjem numere "Ludi letnji ples" Flamingosa i Luisa.

Zadrugari su svojim pevanjem i koreografijom oduševili sve prisutne, a pevali su pesmu "Ludi letnji ples" koju izvode Flamingosi i Luis, a Markovićeva je izazvala oduševljenje svojom imitacijom pokojnog pevača. Lazar se, iako je povredio nogu, pojavio na sceni i dao sve od sebe da učestvuje u nastupu. Na kraju nastupa su otpevali i deo Luisove pesme "Ne kuni me majko" i dobili ovacije svih prisutnih.

Došlo je vreme da stručni žiri donese svoju odluku. Prema njihovom mišljenju večerašnji pobednici koji su ih svojim nastupom oduševili bili su Aleksa Savić, Savo Perović, Jovana Tomić Matora, Zorica Marković i Lazar Jeremić, koji su dobili maksimum poena od svakog člana stručnog žirija.

Zadrugari su bili oduševljeni što su osvojili još jedno prvo mesto, kako su pre toga osvojili i nagradu novinarskog žirija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
RadišaG

27.05.2019 10:57

Odlični su bili.

Odgovori 12 0
Dr Šuman

28.05.2019 08:11

I Petrući, Zlata su bili odlični!