Ku*vo, striptizeto: Stanija prvi put progovorila o vezi sa Gojkom Kačarom i šta joj je sve pakovala Ena Popov!

Autor:

Zadruga

27.05.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je posle "Zadrugovizije" razgovarala sa Marijanom Zonjić. Ona je priznala da je u početku mnogo patila i da je primala k srcu sve negativne komentare u rijalitiju.

Stanija i Gojko Kačar...

Ona je rekla kako joj je Ena Popov indirektno slala negativne poruke, tačnije ostavljala komentare na tekstovima o njoj. Podsetimo, u tom periodu su fudbaler Gojko Kačar i Ena Popov bili u vezi, a zbog starlete su navodno raskinuli.

RepublikaFoto: instagram.com/enapopov
Ena Popov...

- Ku*vo, striptizeto... Tad se prvi put pojavilo, ne znam da li je to bila afera sa Kačarom, tad su se prvi put pojavili komentari. I onda su mi novinari rekli "ma hajde opusti se, to sve piše Ena Popov. To je kao neko ko te hejtuje, sedi i krije se iza imena, tako su me oni tešili, moguće da su ljudi pisali, ali ja sam tad bila anonimna devojka, mene niko nije znao. Ok, uhvatili nas to paparaci sa slikom i onda sve najgore o meni. Šta, ja sam devojka, završila fakultet, otišla u Ameriku. Posle toga sam se slikala gola za "Plejboj" Posle oguglaš i shvatila sam da sam ja tu za komentariše i treba da bude i pozitivno i negativno. Bez hejtera ne bi bilo to to! ispričala je Stanija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Beli

27.05.2019 15:09

Teško je prihvatiti negativne komentare o sebi.