Dragani od razvoda ostaje 50.000 evra: Bivša modelsica se obezbedila!

Autor:

Zadruga

27.05.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar koja je u rijalitiju "Zadruga 2" ogolila svoju privatnost i otvoreno govorila o svojim, ali i prevarama svog supruga Siniše Dragutinovića po izlasku je podnela papire za razvod braka.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Razvode se... Dragana i Siniša

Ona je potvrdila da se razvodi od Siniše, a otkrila je i šta će joj nakon prekida bračne zajednice ostati. Naime, Dragani će od materijalnih vrednosti ostati automobil marke BMW čija je vrednost 50.000 evra:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubaaaav ❤️?

A post shared by ?Dragana Mitar (@dragana_mitar) on May 26, 2019 at 12:53pm PDT

- Jeste, to je taj čuveni autić sa torte. Za sada se dobro pokazao. Barem je nešto ostalo, autić me lepo sluša. Meni su emocije malo bile pomešane unutra, sedam godina živeti sa nekim je navika. Od samog početka je bila ludačka ljubav. Najvrednije što mi je ostalo je naše dete, sin. Od svega ostalog materijalno to su stvari koje malo mogu da pomognu, a ljubav i poverenje daju sreću. Za mene su govorili da sam materijalista, ali baš daleko sam od toga. Sve je to prolazno - rekla je Dragana.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Nisu uspeli da sačuvaju brak...

Dragana je u emisiji "Premijera" potvrdila da se razvodi, kao i da je njen suprug pokušao da je od toga odgovori:

- Ja sam verovala da preko nekih stvari može da se pređe, kad sam izašla nisam znala šta me čeka, mislila sam kad smo se videli... Bio je predlog da probamo ponovo. Neke stvari su me zatekle, jednostavno ne možemo da nastavimo život zajedno dalje. Verovala sam da čovek može da se promeni. Mislim da je najbolje zbog deteta da se raziđemo. Ne živimo zajedno, ja sam u jednom stanu, on u drugom. U sredu ću podneti papire za razvod braka - kaže Dragana u "Premijeri" koja za tri dana podnosi papire i dodaje:

- Čudno mi je što on nije podneo papire za razvod braka, ne želi izgleda ili mu tako odgovara, ali ja mislim da je tako bolje za sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzana

27.05.2019 15:30

Nikome ne treba ovakva bludna i nemoralna žena kao što je Dragana. Ona misli priznala je neverstvo i to joj je kao oproštaj.

Odgovori 10 0