Luna završila na ispiranju: Mešala alkohol i antidepresive!

Autor: D. Lukić - T. Cvejanović

Zadruga

28.05.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda "Zadruge 2" Luna Đogani prošle nedelje je opet završila u žiži javnosti zbog toga što je nasrnula na dečka Marka Miljkovića, kog je napala smatrajući da mu je pred kamerama sve preče od nje. Ona je agresijom i paničnim postupcima široke narodne mase podsetila na ušečće u prvoj sezoni rijalitija, kada je imala buran odnos sa bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem, a kako Rijaliti saznaje, blogerka je u više navrata mešala antidepresive i alkohol, pa je na kraju završila na ispiranju.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani...

- Luna je već nekoliko meseci u vezi sa Markom i odlično se slažu, ali ona prilikom svake njihove svađe doživljava slom živaca. Ona zna da je pod lekovima od kada je ušla u drugu sezonu, pa joj je terapeut s kojim radi i ima seanse strogo zabranio da na imanju konzumira alkohol jer se to nikako neće dobro odraziti na njeno psihičko zdravlje. Svako uzimanje alkohola kod Lune izazove napade anksioznosti, što povećava nervozu, a Đoganijeva ovo pravilo već dugo krši. Ona je na žurkama zajedno sa tabletama konzumirala vino ili pivo u većim količinama, pa bi posle toga vidno bila u lošem stanju - priča naš izvor dobro upućen u dešavanja u Imaginarijumu.

Lunu su lekari odmah odveli na ispranje jer nisu smeli da joj daju lekove za smirenje zbog alkohola u krvi

Kako dalje saznajemo, rijaliti-zvezda je pre dve nedelje na žurki medikamente pomešala sa vinom, pa je posle histeričnog napada završila na ispiranju jer je dobila napad i govorila da će umreti, pa je produkcija omogućila da joj se ukaže stručna pomoć.

Foto: youtube.com/ informator

Anabela: Plašila sam se da se Luna ne ubije

Anabela je oduvek otvoreno pričala o lošem psihičkom stanju svoje ćerke Lune i svaki put je isticala da joj nije bilo svejedno u kakvim je sve nervnim rastrojstvima zaticala modnu blogerku.

- Plašila sam se da se Luna ne ubije, da iz straha da ne povredi sebe, potražila sam joj stručnu pomoć. Nije sramota biti psihički nestabilan i duševno oboleo zato što si doživeo neku tešku bol. Uvek volim da kažem da svi mi koji pijemo lekove to radimo zbog onih koji ih ne piju jer su nas neki od njih doveli do tog stanja. Niko neće iz čistog mira, sreće i ljubavi da poludi, da ima strahove, da ne sme da izađe na ulicu, da ne spava, da ne jede - rekla je nedavno Anabela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Na žurkama pije kao smuk...

- Luna obožava kad produkcija organizuje žurku, pa tada svaku priliku koristi da popije iako zna da ne sme. Jednom se toliko napila da je odjednom izletela u dvorište i počela da lupa na kapiju. Vrištala je da joj nije dobro i da hitno mora napolje jer ima osećaj da će umreti. S njom je odmah izleteo i njen dečko Marko, koji se obratio produkciji i obezbeđenju rečima da situacija nimalo nije naivna i da doktori hitno treba da pregledaju Lunu. Tada je produkcija posle završetka emitovanja noćnog programa uživo izvela Đoganijevu, a lekari koji dežuraju i koji su zadrugarima uvek na raspolaganju su joj ukazali pomoć. Luni nisu smeli da daju terapiju jer je imala alkohol u krvi, pa su je odveli na ispiranje pošto je to bio jedini način da joj pomognu. Smirivali su je kasnije i napisali joj kada bi trebalo da uzima terapije ubuduće, uz ponovno podsećanje da ne sme da pravi iste greške. Miljković je devojci nekoliko puta rekao da ne bi trebalo da meša piće sa tabletama, ali bi se ona odmah bunila i govorila mu da zna šta radi i da joj ništa neće biti - priča naš sagovornik.

Foto: e-stock agency

Ne zna da joj roditelji ratuju

Luna je roditelje pred ulazak u "Zadrugu ostavila" složne, a i ne sluti koliko Anabela Atijas i Gagi Đogani sada ratuju. Blogerki se sigurno neće dopasti njihov odnos i svakodnevno prepucavanje u novinama, ali će joj od starta biti čudno što joj oca nema u finalu. Kako je i sam Gagi rekao, njega tamo neće biti.

- Meni nije mesto u finalu, Anabela me je iz svega isključila, neću tamo da glumim budalu. Krivo mi je zbog moje Lune, ali sigurno se tamo neću pojaviti nakon onakvih reči njene majke o meni - reka je Gagi

Zadrugarka Miljana Kulić napala je blogerku kada je primetila da je izvedena kako bi joj se ukazala pomoć zbog mešanja pića sa lekovima, pa ju je pred svima namerno vređala govoreći da je mentalno nestabilna, a kako je većina zadrugara stala na Luninu stranu, Nišlijka se brzo povukla i ućutala.

Foto: printscreen/TVPink

Marić: Luna je sklona samoubistvu

Luna Ðogani je sklona samoubistvu, tvrdi poznati beogradski psihijatar Jovan Marić. Naime, blogerkina prababa je nekoliko puta pokušavala da oduzme sebi život, što veoma plaši stručnjake, budući da je to nasledno. Za naš list doktor otkriva šta se može desiti.

- O tome ne bih smeo da vam pričam, to je vezano za medicinske tajne. Međutim, ono što mogu da vam kažem jeste da se u porodicama u kojima postoji samoubistvo češće događaju samoubistva, tj. postoji veći rizik da će neko od potomaka uraditi isto, tako da, ukoliko je njena prababa izvršila taj čin, možda će i ona. Kažem možda, to niko tačno ne zna - kaže Marić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Naca

28.05.2019 11:46

Mešaj, mešaj, pa će ti faliti pamet.

Odgovori 23 0
Suzana

29.05.2019 09:51

A "ispiranju" nekoliko časova prisustvovala Anabela sa psihologom.