Urotili se protiv Ane: Mina joj zabola nož u leđa, a Mijatov je sada potpuno dokusurio!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

28.05.2019

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mine Vrbaški priznala je sve što zna o životu Ane Korać i njenom odnosu s Filipom Mijatovim, pa je između ostalog potvrdila sve ono što Ivanjičanka nedeljama demantuje - da joj je on bio dečko, da su imali seks, te da joj je plaćao stan i skupe krpice.

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov
Filip sa Minom...

- To sve što Mina priča, to je istina! Mina sve zna! Ona se družila sa nama... Mi smo se svi, u stvari, družili jedno vreme - onda su se Mina i Ana nešto posvađale, ja sam tu prešao s Anom, smanjio sam druženje s Minom. To zna ceo grad! Priča da sam je progonio posle "Zadruge 1", a mi se posle toga nikad nismo ni videli... U stvari jesmo jednom, sasvim slučajno, u prolazu. Tad se čak nismo ni pozdravili - rekao je Filip Mijatov, koji ističe da se Koraćeva sama zapetljala u sopstvene laži.

- Ona je sama sebe odala, zato što je pričala da sam psihopata, da sam ja nju jurio! dodao je on.

- Mina sve zna, ona zna i dok smo bili zajedno Ana i ja, i nakon toga... I kad se selila kod nje, Ana je mene zvala, to sve Mina zna. Ne samo njih dve, svi znaju! Samo sam želeo da se dokaže da je Ana ološ - to se dokazalo, svi su je izviždali na "Zadrugoviziji". Zbog tih kola i zbog tih batina sam joj se osvetio, sad završavam s tim. A svaka čast Mini, svaka joj čast! - zaključio je Mijatov.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mili

28.05.2019 14:59

Sve su to prazne priče.

Odgovori 21 0
Suzana

29.05.2019 09:49

Filip kazao Mini a ona drvetu. Kakvi su to dokazi? Nikakvi. Pokvarena Mina je spremna na sve. Laže i maže.

Odgovori 10 0
Slobodan

29.05.2019 10:56

Nemoralnoj Mini se ne može ništa verovati. Ona misli da je, to što je priznala da je prostitutka, oslobadja svake odgovornosti, i da sada može da počne iz početka da laže, krade, ponovo se prodaje, skita, pije, pljuje........