Uzeću Siniši dete, platiće što me je prevario s kurvom! Dragana Mitar o planovima za razvod braka!

Autor: Marko Đedović

Zadruga

28.05.2019

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-učesnica Dragana Mitar doživela je šok kada je izašla iz "Zadruge 2" jer ju je u sopstvenom domu dočekao hladan tuš. Suprug Siniša Dragutinović priznao joj je da ju je prevario naočigled javnosti i da je njihov sin Jovan provodio vreme sa njim i njegovom ljubavnicom.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana sa suprugom Sinišom...

Dragana za Rijaliti otkriva da Siniša neće proći nekažnjeno za sve što joj je uradio, te da će tražiti starateljstvo nad detetom.

Hoćes li tražiti starateljstvo nad detetom ili ćeš Siniši prepustiti starateljstvo?

- Dete mu nikada ne bih ostavila i ići će uvek sa mnom. Ja mislim da će se i on tu složiti jer mi je Jovan slaba tačka. Mislim da i on tako misli, jer je i njemu lakše da se oslobodi obaveza, kako svi muškarci tako i on. Jedino šta može da se desi je to da se u svom inaćenju posluži detetom i da traži da bude staratelj pola-pola i tako produži sam proces svega. Mada, mislim da do toga neće doći, ali sam isto tako mislila dok sam bila u rijalitiju da je napolju sve u redu, kad ono, on dohvatio kurvu.

Na šta si mislila kada si rekla da je Siniša trebalo da raščisti situaciju s tobom pre tvog ulaska u rijaliti-program "Zadruga"?

- Iskreno, sve sam uzimala sa rezervom i tamo dok sam bila. Sve je nekako bilo na pola jer, kad jednom izgubite poverenje u nekoga, teško ga je posle vratiti i imati. Jedino što je mogao jeste da sačeka da sve ovo prođe, a ne onako transparentno. Nisam ni ljuta ni besna, totalno sam ravnodušna. Trebalo je da se raziđemo pre rijalitija, mislim da bi bilo bolje za mene da sam ušla kao slobodna devojka. Ovako je dosta stvari ostalo nejasno gledaocima, a i meni. Bukvalno, mogla bih knjigu da napišem, ima tu milion stvari.

Svesna si i sama da si se jako ugojila. Kako ćeš sada raditi? Kakvi su ti planovi?

- Kad smo kod kilaže, evo, poslednjih dana sam skinula nekoliko kilograma. Ide lepo, a znala sam da, kada izađem, sve će se to srediti i dovesti u red. Videćete me u finalu na završnoj žurki i bićete prijatno iznenađeni. Nova ja u svakom smislu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Rešila da stavi tačku na brak i uzme mu dete...

Dragana: Ljubina misija je da se pomiri sa Aleksandrom, to će joj biti najveća pobeda

Kako komentarišeš to što su se mnoge zadrugarke gnušale zbog toga što si ti pričala o novcu, a otkriveno je da su se mnoge od njih prostituisale zarad novca?

- Smešno mi je što se svi foliraju oko tog novca, to je nužno zlo bez kojeg nam nema pristojnog života. Da je svejedno, onda se oni ne bi borili za škode, spominjali honorare, niko tamo nije za džabe, a i svrha boravka je glavna nagrada, koja je opet novac, na koji niko od njih nije gadljiv.

Ko ti je favorit?

- Mislim da je jasno po mom izboru gazde. To je Ljuba Pantović.

Šta misliš o Luni Đogani i Marku Miljkoviću?

- Mislim da je Luna iskrenija od Marka, ali volela bih da im veza uspe.

Foto: instagram.com/dragana_mitar, pavle777

Pavla sam proslavila u 36. godini

Šta posle svega misliš o Pavlu?

- Posle svega sam šokirana šta se desi čoveku da se zbog para i honorara pretvori u zver, ali i iz sujete povređenog muškarca koji je u stanju preko mrtvih da ide. Prešli smo put od savršene žene do ne znam čega, njegovo mišljenje o meni se baš menjalo. Drago mi je ako sam uspela da napravim zvezdu od njega u njegovoj 36. godini života. On je dno dna.

Šta misliš o Miljani Kulić i Zoli?

- Miljana i Zola su stavili tačku na svoju vezu. U stvari, to je kod Miljane uvek neizvesno, kao i sve ostalo. Za čas promeni stav i uradi nešto drugo, to je ona.

Šta misliš o Ani Korać i Davidu Dragojeviću?

- Meni su oni slatki. Ana je zaljubljena u Davida, a on je nekako zbunjen. Mnogo je teško tamo vezu braniti od napada sa svih strana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dok je bila u rijalitiju muž je prevario...

Šta misliš o Aleksandri Subotić i svemu što joj se dogodilo?

- U tu priču se ne bih mešala zbog Ljube.

Kada si postavila Ljubu Pantović za gazdu, rekla si da želiš da ostvari svoj plan tamo. Na šta si mislila?

- Nemamo zaista nikakav tajni plan. Meni je ona draga zato sam je postavila za gazdu. A još jedan razlog je to da bi ona izabrala Aleksandru za omiljenu i tako bi bile same u hotelu i ispeglale svoje odnose. To je Ljubina misija, i to će joj biti najveća pobeda ako ostvari. Majka svom detetu ne može loše da pomisli nikada. Eto, ako je to plan naš i ako se ispostavi da bude tako, ja ću biti srećna.

Foto: printscreen/TVPink

Mića je najbrižniji zadrugar

Čije savete si najviše cenila u Beloj kući?

- Lepi Mića je neko ko definitivno najviše savetuje sve učesnike, nevezano za to s kim je u kakvom odnosu. Iako je galamdžija i ume da opsuje, Mića je najbrižniji zadrugar.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Stanija je namazana

Imala si dobar odnos sa Stanijom Dobrojević, ali je onda došlo do sukoba. Kakvo mišljenje imaš sad o njoj?

- Stanija je iskusan rijaliti-igrač, namazana je svim bojama. Ali to je dobro za ovakvu igru.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kimi

28.05.2019 12:53

Dragana nikada nije ništa radila. Nema prihode. Priznala da je sponzoruša. Ne može da uzme dete.

Odgovori 25 0
Slobodan

29.05.2019 10:53

Roditelj koji nema prihode ne može da uzme dete. Roditelj koji ide po rijalitijima i ostavlja dete po godinu dana, ne može da uzme dete.