Drugarica Ane Korać: Stanija se je*e za 800 evra, a Minina majka za 500 dinara!

Autor:

Zadruga

30.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra drugarica Ane Korać Tara Simov rešila je da progovori za Srpski telegraf, te je otkrila da Stanija Dobrojević za seks u Makedoniji uzima i do 800 evra, ali i da se prostitucijom bavi i Mina Vrbaški, čija mama takođe nudi seksualne usluge i za 500 dinara.

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov
Tara Simov...

- Za Minu Vrbaški više nije iznenađujuće što je povezuju sa prostitucijom. Ona je to sama priznala u rijalitiju, ali mislim da se i dalje bavi istim zanatom. Ona je kao prostitutka radila u jednom lokalu koji se nalazi na Zelenom vencu koji navodno nudi masaže i zagarantovanu diskreciju. Postojao je čak Instagram profil sa njenom slikom na toj stranici. Tamo je dovodila mušterije i cene su navodno za masažu bile oko 50 evra. Minu sam upoznala kada sam imala 15 godina u jednom klubu jer me je tada startovala. Prišla je do mog separea i započela priču kako nema para da se vrati za Inđiju. Pitala me je da li može da sedne kod mene i da li imam da joj dam 50 evra. Tada sam joj rekla da ja nisam Crveni krst i da ne delim novac okolo. Te večeri nije otputovala nego je prespavala kod jednog dečka, on je fudbaler - rekla nam je Tara na početku.

Kako dalje saznajemo, Minina majka Ivana je takođe zarađivala nudeći seksualne usluge.

- Kasnije sam saznala da ni Minina majka Ivana nije zlatna. Ona se je*ala sa građevinarima u Inđiji, a za te usluge bi tražila 500 ili 1.000 dinara - rekla je Koraćkina drugarica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Minina majka, Ivana Vrbaški...

Tara: Mina je na Zelenom vencu dovodila mušterije u jedan lokal i za seks uzimala 50 evra

Ona je za naš list otkrila do sada nepoznate detalje o Staniji Dobrojević.

- Meni nije bilo jasno kako se u Srbiji ranije nije saznalo da se Stanija je*e po celoj Makedoniji. Ona se tamo dobro unovčila i za svoje usluge uzima dobrih 700, 800 evra. Ona se sastajala i sa političarima ovde, ali je sve to navodno javna tajna. Dobru zaradu je uvek imala kad bi dolazila ovde - rekla je Tara za naš list.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Stanija i Mina...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Dušica

30.05.2019 07:36

Olako se optuzuju bez dokaza.

Odgovori 19 1
Gaga

30.05.2019 08:54

Današnje devojke traže bogatije momke da se zabavljaju i pri tome pokušavaju da im izvuku što više novca za letovanja, provode, odeću, obuću, zlatne predmete, auto, stan..... Kada ih novčano iscrpe ili vide da ne mogu ništa više da dobiju, ostavljaju ih i idu kod sledećeg. Isto se ponavlja. Ispada da su sve one sponzoruše. Neke otvorene a druge prikrivene.

Odgovori 19 0
Miško

30.05.2019 09:28

Minu sam upoznala kada sam imala 15 godina u jednom klubu jer me je tada startovala. Dobra drugarica Ane Korać Tara Simov sa 15 godina izlazila u klub?

Odgovori 19 1
Zoran

30.05.2019 11:22

Ana,Stanija,Mina,Sanja....sve su one iste,rent a car devojke. Šta mislite,zašto čim počne leto sve pohrle na crnogorsko i Hrvatsko more,a evo sada i u Makedoniju?