Grandova voditeljka napustila zauvek medije: Evo čime se sada bavi Ines Gavrilović!

Autor:

Zabava

30.05.2019

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate se voditeljke Ines Gavrilović koja je devedesetih godina na televiziji "Pink" bila jedna od onih zbog koje su ljudi palili televizore samo da bi čuli koji će lapsus tog dana izgovoriti.

Foto: youtube.com/Prslook spotovi
Ines Gavrilović

Ines Gavrilović je pričala toliko brzo da je postojala i "kletva" koja je glasila: "Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović".

Ali, njeno "Nedeljno popodne" koje je vodila, gledaoci nisu propuštali. Osim pomenute emisije bila je i prva voditeljka "Zvezdi Granda".

Umela je da napravi i incidente kao što je onaj kada je Minimaksu čestitala prelazak sa "Pinka" na "Palmu", ali nikada nije dobila otkaz na televiziji. U jednom trentuku rešila je da se povuče iz javnog života, a posetioci izložbi pasa su je tamo sretali.

- Nemam želju da se o meni piše - rekla je ranije Ines.

- Ni dok sam radila i kada je trebalo da steknem publiku, nisam to volela, a sad mi to najmanje treba. U drugoj sam priči, totalno. Borila sam se da slava ode što pre. Ako baš rešim da se vratim tom poslu, onda ću davati izjave, slikaću se, sama, u kuhinji, s cipelama... Pokušavam da sačuvam sebe za posao koji nije javan - ispričala je Ines.

Foto: youtube.com/Prslook spotovi
Ines Gavrilović

Ona je u međuvremenu osatala i mama te se potpuno posvetila porodici, dok je život ispred kamera više ne zanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading