Siniša me je brutalno pretukao pa nagovarao da odustanem od tužbe: Dragana Mitar rešena da uništi muža, ne boji se više ničega!

Autor: alo.rs, Republika

Zadruga

31.05.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša modelsica Dragana Mitar ušla je u "Zadrugu" kao udata žena čija je životna priča šokirala Srbiju, a po izlasku iz rijalitija je rešila da stavi tačku na brak sa Sinišom Dragutinovićem!

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar
Dragana Mitar...

Dragana je saznala da je njen muž u porodični stan doveo drugu devojku. Ona je rekla kako sa Sinišom ima 2 stana - u jednom u kome živi sa sinom, a u drugom, koji je udaljen nekoliko zgrada, živi on sa novom devojkom.

- Zvao me je bravar da mi kaže da je od Siniše dobio naredbu da zameni bravu kako ne bih mogla da uđem u stan. Pretio mi je da će mi uzeti dete i da ću proći kao Ivana Stamenković Sindi - kaže Dragana Mitar koja kaže da njenog uskoro bivšeg muža najviše pogađa podela imovine, pa se trudi da sve što se vodi na njega prebaci na neko drugo ime.

- Prodao je moj i svoj automobil i kupio novi, koji hoće da prebaci na drugo ime - kaže ona i otkriva brutalne detalje iz njihovog braka:

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Imali čudan moderni brak... Siniša i Dragana

- On me je u maju prošle godine brutalno pretukao! Prijavila sam ga policiji, ali me je kasnije ubedio da odustanem od tužbe. Međutim, ostao je zapisnik i trag o nasilju, koji mogu da aktiviram. Ne bojim se više ničega, imam podršku porodice i prijatelja. Neka uživa sa svojom novom devojkom, neka se razvede i bude slobodan da radi šta želi, ali mene niko više neće ponižavati i maltretirati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading