(VIDEO) "Krvarenje u mozgu": Miljana ponovo napala Zolu dok je slao apel produkciji!

Autor:

Zadruga

31.05.2019

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros je u ranim jutarnjim časovima u zadruzi izbio haos kada je Miljana Kulić udarila svog bivšeg dečak Zolu. Situacija je bila još dramatičnija kada se uzme u obzir da mu je prišla dok je spavao i tada ga udarila.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Zola i Miljana u raspravi...

On je uplašen tražio da izađe iz Zadruge, ali je ipak na kraju ostao.

Danas se žalio zadrugarima zbog čitave situacije. On je u stahu jer smatra da mu je bezbednost ugrožena, a Miljana mu je navodno, kako on kaže otvoreno pretila da će ga ubiti.

Mnogi zadrugari, a među njima su Bora Santana i Lepi Mića su se složili, da je Miljana Kulić psihički nestabilna i da ne treba da ostane u rijalitiju. 

Podsećamo da Miljani ovakvo ponašanje nije strano, ali da do sada nije bilo fizičkog nasilja. Ona je pre nekoliko dana udarila i Matoru, a drugi po redu bio je Zola, a njeno ponašanje moglo bi se okarakterisati kao totalno nepredvidivo.

Ona se i u toku čitave ove situacije klela u svog sina Željka, stavljajući ga u veoma ružan koncept, a njena nemarnost prema detetu poznata je od ranije. 

Iako su mnogi mislili da će Miljana nakon ovoga biti diskvalifikovana, ona je ipak ostala u rijalitiju. Danas je kasnila i na nominacije, a kada se pojavila nastavila je svađu sa Zolom.

- Ja se ovde ne osećam prijatno, niti bezbedno, apelujem na produkciju, upozoravam vas ranije jer vidim da je spremna na sve - rekao je Zola.

- Klošaru jedan, vrati moj novac inače sam na sve spremna. Ti imaš krvarenje u mozgu - rekla je Miljana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tamara

31.05.2019 18:33

Miljana je skroz poludela. Njeni potezi nisu predvidivi.

Odgovori 27 0
Bobe

31.05.2019 20:18

Pravda za Zolu.

Odgovori 15 0