Provaljen: Bane hteo da Zerina i on budu novi Sloba i Luna!

Autor:

Zadruga

02.06.2019

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislava Radonića Brendona zanimalo je Borino iskreno mišeljenje o Banetu Čolaku, sada kada je njihov odnos na tankom ledu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bane Čolak

- Moja procena - Čolak je trenutno povukao svoje nožice i pipke, a danas je u fazonu da je on dobar dečko, a Bora je i dalje u akutno agresivnom stanju, pa ću tebi postaviti pitanje - rekao je Brendon, a potom upitao Boru:

- Reci svima šta ti najiskrenije misliš o Banetu i šta je on po tvom mišljenju uradio u sezoni broj 2 i sve najgore kaži o njemu - rekao je Brendon, a po svemu sudeći, Bora ga je veoma ozbiljno shvatio. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- On je pokušao da više ne pozajmljuje novac od zadrugara i naših priajtelja, jer nije mu bilo na pameti da ih vrati. Ono što je najgore što je uradio, jeste to što je prodao svoje prijatelje zbog veze sa Zerinom Hećo. Izigravao je ludilo, gde je Luni napisao poruku da će on da bude novi Sloba i Luna - ispričao je pred svima Bora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slobodan

02.06.2019 10:00

Čolak da bude Sloba? AHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!