Sanja progovorila o elitnoj prostituciji, a onda otkriveno kako je povezana sa Mihajlom Maksimovićem!

Autor:

Zadruga

03.06.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara", novinarka Srpskog telegrafa, Zorica Radulović otkrila je detalje privođenja, kao i povezanost Sanje Stanković sa eltinom prostitucijom, a onda je popularnu plavušu ispitivala o informacijama vezanim za njeno poznanstvo sa Mihajlom Maksimovićem koji je privođen pod sumnjom da je umešan u elitnu prostituciju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com/Mihailo Maksimovic/pixabay
Sanja negirala da poznaje Mihajla...

- U Zadruzi se pominje tema elitne prostitucije, pa bih porazgovarala sa tobom. Da li je istina da si miljenica Mihajla Miljkovića i da li ste se poznavali? - upitala je novinarka.

- Ja sam za tog Mihajla čula kada je Stanija prokomentarisala u svađi, tako da ja uopšte ne znam ko je gospodin ili dečko, šta god da je - odgovorila je Sanja.

- Tvoje ime je osvanulo na spisku klijenata koje on zastupa. A policiji i javnosti je poznato da se vas dvoje poznajete. Između ostalog, sama si spomenula svađu sa Stanijom, gađala si je kad ga je pomenula, pa sam htela da budeš iskrena - nastavila je novinarka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković odgovarala na pitanja Zorice Radulović

- Ja gospodina ne poznajem, možda sam bila u društvu u kom je on boravio. Ne znam, kako se preziva već? Maksimović - odgovorila je Stankovićeva.

- U policiji je potvrđeno da si se bavila elitnom prostitucijom - nastavila je novinarka, ali ju je Sanja prekinula, želeći da je demantuje, tvrdeći da policija nema pravo da iznese takve informacije.

Međutim, kako Stankovićeva nije imala nameru da prizna, novinarka Zorica Radulović je iznela neke detalje koji je povezuju sa Maksimovićem:

- Sa kim si bila na Sejšelima i reci mi od kada datira tvoje poznanstvo sa Božanom - glasilo je sledeće pitanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

Poslovno sam radila, za jednu kuću. A Božanu znam iz kluba, dolazila je, a ja sam radila kao hostesa. Ja mislim da jesam, ne družim se ja sa njom. Nikada nisam putovala sa Božanom - tvrdila je Sanja.

A onda se ispostavilo da zna jednog aktera priče o prostituciji, a to je izvesni Dejan Manasijević koji je, navodno, za Sanjin prelazak u "jato" Mihajla Maksimovića uzeo novac:

- Zovite Dejana i neka on potvrdi da li je to tačno, Bože me sačuvaj. Ne znam šta želite da čujete, ja kažem kako jeste. Ja sam i te kako upućena u pravo...zato što sam polagala prekršajno i krivično pravo na fakultetu - pravdala se Sanja.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Izašao iz zatvora.... Mihajlo Maksimović

Novinarka ju je upitala da li može da prizna da je 2014. godine bila privođena u policiji zbog informativnog razgovora, jer je protiv nje pokrenut postupak zbog prostitucije, kao i o njenom boravku u Albaniji. Međutim, ona je uplašena samo ukratko odgovorila.

- U Albaniji nisam bila nikada, ja sa prostitucijom nemam nikakve veze - rekla je Sanja.

Novinarka je, takođe, naglasila da je Mihajlo u policiji izneo informaciju da se on i Sanja poznaju, što je nju još više uznemirilo.

- Neka dođe moj advokat ovde, pa ćemo da rešimo to. Ovo nije tema za televiziju, eto - rekla je Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gaga

03.06.2019 10:39

Priznaj! Priznaj! Iako nisi, priznaj. Moraš da priznaš! Moraš! ............Ovoliki pritisak na Sanju i Anu je neprimeren. Kao da su i novinari u rijalitiju pa i oni lažu, menjaju, dodaju, iskrivljuju istinu.

Odgovori 25 5
jelena

03.06.2019 12:09

Ništa nije otkriveno. To su samo pretpostavke i nagadjanja. Svako može da napravi album i da kaže ovo su prostitutke i da im stavi vrtoglavu cenu. A stvarnim prostitutkama da stavi mnogo nižu cenu.

Odgovori 20 3