Stanija će odlepiti: Tomović progovorio o svom odnosu sa Eleonorom!

Autor: Pink

Zadruga

03.06.2019

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević ne može da se pomiri sa činjenicom da ju je, sada već bivši dečko Vladimir Tomović javno ostavio zbog nekih poteza koje je napravila, a koje se njemu ni najmanje nisu dopali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija i Vladimir...

Ona je zbog njega čak usla u sukob sa Eleonorom Miljković, te ju je nazivala pogrdnim imenima, a sve zbog navodnih poruka koje je Eleonora slala Tomoviću na društvenoj mreži Instagram, gde je on bio prinuđen da je blokira.

Međutim, Norina priča uzburkala je javnost, a kada je Miljkovićeva otkrila da Vladimirovi navodi nisu istiniti i da su njih dvoje imali komunikaciju pred njen povratak u "Zadrugu 2", Dobrojevićeva se strašno razočarala.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Eleonora Miljković...

Tomović je zatim ipak odlučio da stane na put svim glasinama koje nemaju nikakve veze sa istinom, pa je otkrio u kakvim je odnosima bio sa Norom.

- Nikada u životu je nisam nazvao pogrdnim imenom. Istina je da mi je poslala poruku, istina je da sam je blokirao, istina je i da mi se javila pre povratka u "Zadrugu" da prenese neke informacije ljudima i to je to - rekao je Vladimir.

Podsetimo, prema Stanijinim rečima Tomović je u komunikaciji sa njom Eleonoru nazvao ,,k*rvom", dok je Nora hvalisavim tonom pričala o njemu govoreći da je njihovo dopisivanje zasnovano na prijateljskom odnosu i da će o tome progovoriti tek kada on da odobrenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Roko

04.06.2019 08:06

Istina je da je blokirao a poslala mu poruku pred ulazak u Zadrugu? Kako mu poslala poruku ako je blokirana?

Odgovori 18 0
Đeka

04.06.2019 09:16

@Roko - Opet lažeš tiću Tomoviću.

Odgovori 17 0
Tamara

04.06.2019 09:39

Poslala mu poruku preko goluba pismonoše.

Odgovori 10 0