Zolina majka brutalno zapretila Kulićki: Ubiću Miljaninu bebu ako digne ruku na mog sina!

Autor:

Zadruga

04.06.2019

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i van "Zadruge" ne prestaje da preti smrću svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, zbog čega je njegova majka Bosa Čolić veoma uznemirena i na lekovima. Bosa za Rijaliti otkriva da je Miljana spremna na sve, ali da će ona, ako treba, i krvlju braniti svog sina Zolu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

- Plašim se da ne izgubim sina, ne znam više kako da se ponašam, ne mogu ovo više da trpim. Miljana mu stalno preti da će ga ubiti. Ja ću je golim rukama zadaviti bude li mom sinu nešto falilo. Ako digne ruku na mog sina, i ja ću morati na njenog, nema mi drugog izbora - kaže uspaničeno Zolina majka i dodaje:

- Jel vi vidite u koje me stanje tera ta žena. A prihvatila sam je na početku i sve joj najlepše poželela jer ju je moj sin stvarno voleo. Hteo je da pomogne i njoj i Željku, a ona mu ovako vraća. Nisam mirna nikako, pijem lekove za smirenje i tresem se po ceo dan. Nju treba zatvoriti u ludnicu i prijaviti je policiji. Ne znam ni šta ta socijalna služba radi kad dopušta da dete gaji osoba koja javno govori kako će da ubije mog sina.

RepublikaFoto: e-stock
Miljana Kulić...

Podsetimo, nakon Miljanine diskvalifikacije Zola je u razgovoru s Ognjenom Amidžićem rekao da se oseća bezbednije otkad Kulićeva nije tu, ali da ne zna šta ga čeka napolju. Takođe, isplivao je snimak na kojem Miljana šapuće Lazaru da će morati da joj vrati novac, inače ga čeka pakao.

Ne znam šta ta socijalna služba radi kad dopušta da dete gaji osoba koja javno govori kako će da ubije mog sina, kaže Bosa

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola...

- Biće ti kičma polomljena. A tebe će, čim budeš izašao iz "Zadruge 2", na prvom nastupu, kunem ti se u Željka, dabogda ga sahranila ako tako ne bude, ne budeš li spremio novac koji si mi dužan - 9.500 evra. Imaš vremena dok ne izađeš. To da znaš, da se obratiš svom emancipovanom menadžeru, je l' ti jasno? Novac da mi vratiš! U Željka ti se kunem, ostaćeš bez ičega. Sve će ti biti zapaljeno. Ne znaš s kim imaš posla. Tijanin momak je ubio dečka zbog Tijane. Da ubije još jednog, boli ga dupe, biće ti ubijena i majka, bićeš ubijen i ti - zapretila je Miljana Zoli.

Foto: printscreen/TV Happy

Siniša: Zola treba da beži od Miljane

Siniša Kulić, Miljanin otac, stao je na stranu svog nesuđenog zeta Lazara Čolića Zole i rekao da je njegova ćerka preterala i da je zaslužila da izađe iz "Zadruge" zbog napada na Matoru, ali i na Zolu.

- Ja znam kakva je Miljana. Ako nije po njenom, ona poludi. U stanju je da uradi sve samo da bi bila u centru pažnje. Nikako ne opravdavam što je udarila mikrofonom Matoru, ali ne opravdavam ni kako se ponela prema Zoli. Njemu bi bilo najbolje da napolju beži od Miljane - kaže Siniša.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roko

04.06.2019 07:54

Pretnje na sve strane. Vraća se krvna osveta.