Aleksandra Subotić šokirana zbog Bilje Dragojević: Šta joj se desilo da podrži Anu!

Autor:

Zadruga

04.06.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić nije želela da prisustvuje rođendanu njene suparnice Ane Korać, pa je samim tim propustila i čitanje čestitki među kojima se našla i poruka od Biljane Dragojević,mame Davida Dragojevića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić

Ona je uživala pored bazena, a onda je Drvo mudrosti odlučilo da je pozove na razgovor i upita je kako se oseća.

- Nemam ništa protiv rođendana, bez obzira na to što je njen, lepo se provodim. Danas se osećam... Kao da me svi u kući posmatraju i da očekuju neku moju reakciju. Danas sam prolazila kad je David čistio sa Anom. Ona je dolazila do ogledala da se gleda... Ne znam... Dobro sam u svakom slučaju. Sve je ovo meni jako čudno. Jedino što mi je palo na pamet jesu čestitke. Šta je Biljana napisala, setila sam nje... Lepo od nje što je poslala čestitku. Ne može da mi bude jasno šta se dešava u kući da se neke stvari menjaju konstantno iz korena. Meni je bila slava pre 20 dana, mene se nije setila. Znam da Anu nije mogla da svari, imala je najgore mišljenje o njoj. Ja sam živela sa njom, imale smo drugarski odnos. Ja nju poštujem, imala sam najbolje mišljenje o toj ženi. Možda ja treba da se postavim u njenu situaciju i da razumem neke stvari, ali meni nije jasno kako se sve zaboravi preko noći i kao da nikad ništa nije bilo i da se ništa nije desilo. Sve je to meni previše... Ne znam, nemam pojma - rekla je Aleksandra.

Subotićka je bila iznenađena kada joj je Drvo prenelo vest da je Biljana pokazala da je Davidu i Ani velika podrška, a ona je sigurna u sebe otkrila da je sve to na nagovor njenog dečka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
David i Aleksandra

- Mislim da Mungos vrši pritisak na nju, mora da bude sve po njegovom. Ona se njemu ne suprotstavlja, ali mislim da je naterana... Uradila je to zbog njega. Kad meni nije poslala čestitku, značilo je da me ne podržava i bilo mi je krivo. Bila je uz mene do poslednjeg trenutka dok nisam ušla ovde. Bez obzira na odnos mene i Davida, mi smo bile dobre. Rekla mi je da diram njega, ako on mene dira. Kao da me spuštaju i kao da se peru i ograđuju od mene. Kao da sam ja prašina i da hoće da me očiste. Makar ta prošlost treba da se poštuje. Biljana zna koliko sam patila i šta smo David i ja planirali. Biljana je želela da mi imamo našu porodicu, unuče, sve je to želela i podržavala nas - rekla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marko

04.06.2019 17:58

Aleksandra treba da se seti koliko je lagala i obmanjivala Biljanu. Aleksandra uzrokovala da se Biljanin sin odseli iz kuće. Da li je trebao i drugi sin da se zbog nje odseli?

Odgovori 31 3
Mark

04.06.2019 18:32

Biljana se vratila svom sinu. A snahe može da nadje u svakom selu i gradu.

Odgovori 30 1
psihijatar

05.06.2019 08:29

Šta se desilo???? Ženo, pa tvoje laži, to se desilo i dalje gušenja!!!

Odgovori 14 1