OTKRIVAMO: Učesnici "Zadruge" živeće u teškim uslovima

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge" biće bačeni na paklene muke jer će nedeljni budžet biti više nego skroman, a iznosi 3.000 dinara, saznaje Srpski telegraf.

Foto: Promo foto
Još samo dva dana....

Iako je u ovaj rijaliti-projekat Željka Mitrovića uloženo više od deset miliona evra, VIP učesnici će živeti u vrlo oskudnim finansijskim uslovima, pa će novac za sve potrepštine morati da zarade sami. Njihov nedeljni budžet iznosiće 3.000 dinara.

- Bez obzira što "Zadrugu" najavljuju kao najskuplji projekat na našim prostorima, 32 javne ličnosti koje ćemo gledati od 6. septembra narednih devet meseci biće bačene na najgore muke. Oni će morati da prežive sedam dana sa sumom od 3.000 dinara, što je i više nego skromno ako se uzme u obzir da će sve što im bude trebalo morati da kupe za svoj novac - priča naš izvor.

RepublikaFoto: Promo foto
Željko Mitrović

VIP učesnici moraće novac da zarađuju tako što će raditi u nadnici u susednom selu:

- U tih 3.000 dinara uračunata je i kupovina hrane, cigareta za sve one koji su pušači, stvari za ličnu higijenu, četkice za zube, paste, šampona, pića, kao i vode. Njima je zabranjeno da sa sobom ponesu bilo šta od kozmetike, pa čak i četkicu za zube. Ipak, biće mnogo načina da se novac zaradi, pa će oni najvredniji moći da rade u radionici koja je u sklopu gradića, gde će praviti razne proizvode koji će moći da se prodaju. Kako je izvan grada napravljeno seoce gde će biti i stoka, seljaci će dolaziti u grad kako bi našli nadničare za svoje seoske poslove, u ovom slučaju VIP zvezde - kaže naš izvor.

Sasvim je izvesno da će baš ova nemaština, koju je produkcija ciljano napravila, izazivati konflikte među učesnicima, jer će mnogi ići linijom manjeg otpora, pa će krasti novac ili sredstva od ostalih učesnika kako bi preživeli nedelju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading