Ana Korać konačno progovorila o Filipovim poklonima: Meni je njega žao, tražiću pomoć policije jer on nije normalan!

Autor:

Zadruga

05.06.2019

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać juče je proslavila svoj rođendan u Zadruzi, a voditelji Radio Amnezije, Bora i Bane su se osvrnuli na činjenicu da je bilo i provokacija iz spoljnog sveta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Naravno radi se o Filipu Mijatovu i fotografijama koje je poslao kao i tortu na kojoj je pisalo "Maserati".

Ana je bez problema pričala o ovome, štaviše istakla je da joj je drago što je Filip poslao fotografije.

- Meni je drago što je to stiglo, ja uopšte nisam to ni videla, jer sam bila preokupirana drugim poklonima, ali baš volim što je poslao to. Kanije su mi rekla da su u pitanju fotografije koje je bora odneo kod Miće. Drago mi je što je to stiglo jer je Filip upravo dokazao ono što sam ja govorila sve vreme, da je on psiho, jer nijedan normalan muškarac ne može da pošalje fotografiju u donjem vešu. Ne znam šta je hteo time da postigne, sve ovo što ja pričam ovde je istina što se tiče njega, a on samo dokazuje tim svojim delima da je sve tačno - rekla je Ana, dodajući da ova situacija ne bi trebalo nikoga da zabavlja.

- Meni ovo više nije smešno. U početku je bilo, ali iskreno meni je njega žao. To je bolest, on treba da se leči. Ne znam šta on pokušava, ali mi je drago što sam dokazala da nije normalan - rekla je ona dodajući da će, ukoliko se slično nastavi i u spoljnom svetu, morati da se obrati policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara

05.06.2019 19:04

Mora se aktivirati ona prijava da je Filip progoni. A i tužiti ga za uvrede.

Odgovori 11 0