Marijana histerisala pa otkrila sve što zna o Aleksandri: Subotićka zanemela od šoka!

Autor:

Zadruga

06.06.2019

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić žestoko se posvađala sa Marijanom Zonjić sa kojom je nekada bila u korektnim odnosima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marijana i Aleksandra u svađi

Lazar Jeremić dobio je pitanje zašto ne prizna da je smrtno zaljubljen u Davida Dragojevića i tako prestane da povređuje Aleksandru Subotić, za koju je rekao da su ranije imali intimne odnose, što je Subotićeva oštro demantovala.

- S*ks nisam izmislio! Ti si, Aleksandra, sve izmislila. Ana Korać mene nije vređala, prošla je pored mene i rekla: "Laki treba da te bude sramota, ako je ovo istina". Ljuba Panotović je govorila za Anu Korać da je prostitutka! - pričao je Lazar.

- Šta je rekla? Živi svedoci su Zorica i Stanija! Šta je rekla Marijana? Ja govorim istinu! Vi ste dva patološka lažova! Anu Korać opravdati nećeš! Opravdaj se ti tvom prijatelju odakle ti želja da tvrdiš da je prostitutka! Odakle tebi to? Ti si dečko pacijent! S*ks sa mnom imao nisi! 14 dana ima lak na nogama, a priča da je imao s*ks sa mnom! - govorila je Aleksandra.

RepublikaFoto: e.stock/B.STEVANOVIĆ
Marijana Zonjić

Kada je došao red na Marijanu Zonjić da iznese svoje mišljenje o ovoj situaciji, nastala je velika svađa između Aleksandre Subotić i ove zadrugarke. Tom prilikom Subotićeva je govorila kako Zonjićeva priča laži.

- Meni je jasno u kom smeru ide ova priča. Ja njima nisam držala sveću - pričala je Marijana, a potom je Subotićeva oplela po njoj:

- Devojko, ti si poznata kao neko ko menja muškarce i kao laka žena! Ja samo istinu govorim! Svi su to demantovali, klošarko jedna raspala! Marš klošarko prljava! Prljavušo! - rekla je Aleksandra Marijani, koja joj je uzvratila još žešćim uvredama:

- Aleksandra, ti treba da se pereš od toga što ti je mamin dečko napravio dete i što si imala se*s sa drugaričinim momkom. Ta devojka ti je bila najbolja drugarica, izdala si je i imala si se*s sa njenim dečkom. Peri se od toga - rekla je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tamara

06.06.2019 19:41

Aleksandra samo sipa laži i uvrede. Uvrede prema svima. Ovakvo stvorenje je vrlo retko.

Odgovori 36 5
Marija

07.06.2019 13:23

Ova pevacica u pokusaju sto se seksala sa cetvoricom u Zadruzi napala Suboticku da bi ostala u rijalitiju da bi se o njoj pisalo. Samo st Aleksandrin seks niko video nije a ovu smo gledala direktno u akciji preko TV-a? Djevojka je dno dna!

Odgovori 1 16
Gale

07.06.2019 13:45

Subotićka zanemela od šoka. Pitala se odakle znaju njene tajne.

Odgovori 15 0