Ovo je Stanijin poslednji rijaliti: Dobrojevićeva neće dočekati finale!

Autor: Svet.rs

Zadruga

07.06.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević napušta rijaliti pred samo finale jer joj predstoji još jedna operacija.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Zdravlje joj na klimavim nogama...

Sredinom oktorbra prošle godine prinudno je napustila takmičenje zbog probelam sa štitnom žlezdom. Ubrzo nakon toga operisana je u Americi, a kada se oporavila, nastavila je svoj rijaliti život i vratila se u Belu kuću. Iako Stanija uzima redovno neophodnu terapiju i deluje zdravo, njeno stanje nije dobro i zahteva redovno lekarsko praćenje. 

- Stanija jeste imala problem s radom štitne žlezde, to znamo. Pojedini ljudi koje ne bih imenovala demantovali su to na društvenim mrežama kako je sve laž i medijski trik.  Moram da kažem da mi imamo svu medicinsku dokumentaciju o operaciji kojoj se podrvgla u Americi i ona je priložena Pinku. Neće ostati do finala i neće se boriti za glavnu nagradu jer ima zakazan pregled kod lekara i izaći će pre finala. Njoj svakako cilj nije pobeda, ona je već jednom pobedila i zna koliko je nardo voli. Svakom kome je izvađena štitna žlezda, ako ne živi život pod određenim pravilima, pod tim naravno podrazumevam redovno spavanje i i pravilnu ishranu, terapija baš i ne pomaže. Zbog nespavanja i stresa unutar bele kuće ima i obilna krvarenja, koja idu ka ozbiljnim ginekološkim problemima, što se ne dešava prvi put. Naime, pored operacije štitne žlezde, imala je i bezazlenu ginekološku intervenciju pred povratak, a to isto je očekuje i kada izađe. Mogu svi da primete kakva joj je kosa sama se žali da joj opada, a ne unosi voće, povrće, vitamine. To najviše brine njenu majku, koja bi samo želela da joj dete bude zdravo. Ovo je Stanijin poslednji rijaliti- objasnila je Tamara, Stanijin PR. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Pero

07.06.2019 11:17

U Ameriku da leci stitnu....aj izmislite nesto bolje molim vas ili kazite istinu zasto ide!

Odgovori 15 21
Neko Iz Mase

07.06.2019 17:14

@Pero - Било који здравствени проблем ће засигурно третирати боље у УСА него у Србији, а ако има осигурање кошта ће је мање јер у Србији није осигурана.

Odgovori 17 1
Duško

07.06.2019 11:44

Staniji želim pre svega zdravlje. Rijaliti uopšte nije važan. Zdravlje je najvažnije.

Odgovori 36 1
Ruska

07.06.2019 11:51

Naravno da je zdravlje naj bitnije. Njoj vise prvo mesto ne treba! Mislim da bi naj postenije bilo da Zola, dobije nagradu.

Odgovori 30 8